Juletilbud og nyt indhold på Xbox LIVE: 23. december

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 23. december 2010 - kl. 14:15
Del denne artikel:
17 0

Så er Microsoft klar med endnu et par tilbud - og vi er klar med en lovende liste over de kommende af slagsen.

I dag er der nemlig tilbud på intet mindre end en af sommerens store Arcade-hits, nemlig Castlevania: Harmony of Despair , til kun 600 Microsoft Points (halv pris)! Spillet er sådan set et mash-up af massevis af de allerbedste baner fra de tidligere 2D Castlevania-titler, og så er der proppet en yderst velfungerende co-op mode oven i hatten. Og så er det ellers bare om at dræbe Dracula igen-igen, som Alucard, Soma, Shanoa, Jonathan eller Charlotte, som alle er kendte vampyrjægere fra de tidligere Castlevania-spil. Undertegnede kan kun anbefale spillet, specielt hvis man er glad for andre spil i MetroidVania stilen (fx Shadow Complex.)

Ydermere kan man også hente et Rock Band Keyboard til sit avatar, som i dag kun koster 120 Microsoft Points, i modsætning til den normale pris på 240.

Begge tilbud gælder kun i dag - men der er flere i morgen. Microsoft har nemlig lagt en række hints op til mange af tilbudene (denne liste er dog blevet fjernet nu), men den lyder som følgende:

24. december: Solve a mystery. Your best weapon is the light.
25. december: Gotta Feeling. Can you master the moves?
26. december: A secret agent. What is your code name?
27. december: Extreme waves. It's a race to the finish line!
28. december: Lazarus Project. Can you Shepard the elite?
29. december: Monjey Ball. Play the future monday night sport.
30. december: One foe. A world of good vs. evil!
31. december: Find her! Will you wake up on the edge?

Hvis man tænker lidt over det, så er de ummidelbare gæt; DLC til Alan Wake, DLC til Dance Central, Perfect Dark, Hydro Thunder Arcade, DLC til Mass Effect 2, Monday Night Combat, diverse Sonic Arcade-titler og sidst, men ikke mindst, Limbo.

SEGA har også tidligere, i en oversigt over deres juletilbud, annonceret at der kommer flere tilbud på deres spil, på Xbox LIVE Marketplace netop d. 30. december - hvilket kun understøtter Sonic-rygtet. Major Nelson har dog også postet et nyt hint til morgendagens tilbud med teksten; "Be sure your flashlight has fresh batteries for this thriller" - som igen hinter mod Alan Wake. Ovenstående liste bør betragtes som et rygte, men det virker bestemt ikke som en and.

For lige at proppe glassur på kransekagen, så er der også to nye samlinger af tøj til ens Avatar ude nu: Ninja Collection og Disney Sidekicks . Førstnævnte indeholder endda et gratis kostume, dog kun til kvindelige Avatars.

Og så er der vidst kun en ting tilbage at sige; God jul!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support