Julekalender: 24. december - Vind en Kinect

Skrevet af: Morten Skou - 24. december 2010 - kl. 17:10
Del denne artikel:
152 0

Endelig blev det juleaften og ganske som lovet afslutter vi vores lille julekalender i stor stil med mere lækkert til din Xbox 360.

Frem til nytår vil der være flere muligheder for at få lodder i denne konkurrence og dermed flere chancer for at få fingrene i en Kinect samt spillet Kinect Adventures til Xbox 360.

For at deltage i lodtrækningen skal du..:
Svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Spørgsmål 1:
Hvilken overall-karakter fik Kinect Adventures her på Xboxlife.dk?

Spørgsmål 2:
Gamebits.dk sælger Kinect i en pakke med Kinect Adventures, men hvad koster denne hos dem? Find svaret her: Gamebits.dk.

Ekstra lod allerede nu:
Du kan få et ekstra lod allerede nu, ved at skrive en julehilsen som kommentar til denne nyhed.

Send dine svar til konkurrence @ xboxlife.dk (uden mellemrum), senest søndag de 2. januar klokken 15.00 - så er du måske den heldige vinder. Husk at inkludere dit Xboxlife brugernavn samt dit fulde navn og adresse. Skriv venligst "Julekalender 24. december" i emnefeltet. Vinderen vil blive annonceret mandag den 3. januar.

Betingelser for deltagelse: Kun personer med en registreret bruger på Xboxlife.dk kan deltage i konkurrencen. Præmierne sendes udelukkende til adresser i Danmark. Indsendte svar som ikke inkluderer navn, adresse og Xboxlife brugernavn vil blive ignoreret. Forsøg på snyd vil betyde udelukkelse fra fremtidige konkurrencer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.