John Riccitiello forlader Electronic Arts

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 19. marts 2013 - kl. 11:56
Del denne artikel:
1 0

I aftes kunne Electronic Arts meddele, at deres administrerende direktør John Riccitiello forlader stillingen ved udgangen af marts.

John Riccitiello startede hos Electronic Arts tilbage i 1997 som COO, men han forlod virksomheden for at starte sit eget investeringsselskab. I 2007 fik EA ham tilbage i folden hvor han blev administrerende direktør – og efter en årrække med kedelige årlige udgivelser af de samme spil, fik han de efterfølgende år styr på spilgigantens spilportefølje.

Både FIFA og Battlefield voksede betragteligt under John Riccitiello ledelse, men nu, efter nogle hårde år for EA, hvor blandt andet virksomhedens værdi på børsen er blevet halveret, stopper Riccitiello igen hos EA. Han stopper ved udgangen af marts måned.

Hans bliver midlertidigt erstattet af bestyrelsesformanden Larry Probst, men EA meddeler, at de er i fuld gang med at lede efter en permanent erstatning for Riccitiello. Ex-Sega og Microsoft boss Peter Moore er af analytikere blevet udpeget som den logiske efterfølger.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support