Jason Rubin: Mangel på Vigil køber er en parodi

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 25. januar 2013 - kl. 21:11
Del denne artikel:
1 0

THQ boss Jason Rubin siger at ”det er en parodi” at der ikke var nogen bud på Vigil Games på ugens THQ auktion. Mere info her.

Langt de fleste af THQ’s studier og spilserier fandt nye ejere hos bl.a. Sega, Ubisoft, Koch Media og Crytek på ugens THQ auktion, men skaberne af Darksiders, Vigil Games, blev ikke solgt.

Jason Rubin siger i et interview med Game Informer, at Vigil arbejdede på et særdeles spændende og unikt spil med kodenavnet Crawler. ”It is a fantastic idea, and truly unique. The fact that nobody bid for the team and title is a travesty. It makes no sense to me. If I weren't barred from bidding as an insider, I would have been there with my checkbook. I'm sure that's little consolation to the team, but that's a fact."

Rubin forsøger at finde en grund til, at ingen havde lyst til at købe Vigil Games. ”Teamet havde lige færdiggjort et spil og var længst fra udgivelsen af deres næste spil” siger han. ”Desuden arbejdede de på et nyt IP, som betyder en større risiko for køberen”.

Efter at det kom frem, at ingen ville købe Vigil, har japanske Platinum Games vist interesse i udvikleren – ”hvis de var billige”, som Platinum Games boss Atsushi Inaba udtrykte det.

Har du lige et tocifret millionbeløb brændende i lommen og står du og mangler en spiludvikler, så er Vigil Games formentlig billigt til salg i disse dag.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support