Japanske Xbox One lanceringsspil annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 20. juni 2014 - kl. 18:42
Del denne artikel:
3 0

Microsoft har annonceret en god portion spil, som vil være klar til den japanske lancering af Xbox One. Et par spil specielt til det japanske marked er også annonceret.

Xbox One kommer, lige som her i Danmark, til september i år. Microsoft har på et event i Tokyo annonceret knap 30 lanceringsspil til Xbox One i Japan og der var et par nye spil imellem, som er udviklet af japanske udviklere, specielt til det japanske marked.

Det første spil er et nyt i shoot'em-up i Raiden serien, som er udviklet af MOSS og skulle efter sigende være eksklusivt til Xbox One. Koei Tecmo har to spil i støbeskeen; Dynasty Warriors 7: Empires og Musou Orochi 2 Ultimate. Koei Tecmo vice-præsident Hisashi Koinuma skulle efter sigende være meget interesseret i hvad de kan gøre med Dynasty Warriors og Xbox Live Cloud - han har tidligere nævnt kæmpemæssige kampe med op til 10.000 soldater ad gangen, takket være rendering i skyen.

Der blev annonceret tre andre spil på eventen, nemlig Natsuki Chronicles fra Qute (eksklusiv til Xbox One), Ajito fra Hamster Corporation og Shooting Love: Trilogy fra Triangle Service. Vi ved endnu ikke meget om disse spil, eller om de vil udkommer udenfor Japan.

I løbet af 2014, vil de japanske Xbox gamere også få Call of Duty: Advanced Warfare, Forza Horizon 2, Dragon Age: Inquisition, Halo: The Master Chief Collection, Minecraft: Xbox One Edition og Sunset Overdrive.

Se alle de japanske lanceringsspil nedenfor.

Assassin’s Creed 4: Black Flag
Battlefield 4
Call of Duty: Ghosts
Child of Light
Crimson Dragon
Dead Rising 3
FIFA 14
Forza Motorsport 5
Halo: Spartan Assault
Killer Instinct
Kinect Sports Rivals
LocoCycle
Max: The Curse of Brotherhood
Metal Gear Solid: Ground Zeroes (download only)
Murdered: Soul Suspect
Musou Orochi 2 Ultimate
Need for Speed Rivals
Onigiri
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Powerstar Golf
Ryse: Son of Rome
Strider
Thief
Titanfall
Tomb Raider
Wolfenstein: The New Order
Zoo Tycoon
Zumba Fitness World Party
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.