Irrational Games skærer voldsomt ned

Skrevet af: Morten Skou - 18. februar 2014 - kl. 19:46
Del denne artikel:
2 0

I et åbent brev på spiludviklerens hjemmeside, fortæller en af dem der var med til at starte firmaet, om at de ønsker at gå nye veje. Dette resulterer i en massefyring.

Da Ken Levine sammen med Jon Chey og Rob Fermier startede Irrational Games for 17 år siden, så skete det hjemme i en stue hos en af dem. Sidenhen er firmaet blevet rigtig stort og har stået bag store successer som System Shock 2, Bioshock og Bioshock Infinite, men nu er det slut, sådan da.

I det åbne brev, som du kan læse på Irrational Games hjemmeside, forklarer Ken at de ønsker at tage firmaet i en ny retning og med nye mål. Dette betyder reelt, at firmaet vælger at sige farvel til alle ansatte, bortset fra en lille gruppe på 15 mand som altså er fremtiden for Irrational Games. Samarbejdet med Take Two, vil ifølge Ken Levine fortsætte.

Om fremtiden for Irrational Games, siger Ken følgende:
In time we will announce a new endeavor with a new goal: To make narrative-driven games for the core gamer that are highly replayable. To foster the most direct relationship with our fans possible, we will focus exclusively on content delivered digitally.


Den sidste indholdspakke til Bioshock Infinite er lige på trapperne, men det bliver altså nok det sidste vi får at se til Bioshock i denne omgang.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.