IO Interactive har annonceret HITMAN 2

Skrevet af: Morten Skou - 9. juni 2018 - kl. 11:09
Del denne artikel:
1 3

HITMAN-serien fra danske IO Interactive er stadig en af de største danske spilsuccesser nogensinde. Nu er der endnu en opfølger på vej - se den første trailer her.

I disse dage er det et år siden, at IO Interactive løb ud i alvorlige problemer, da deres udgiver Square-Enix valgte at trække sig fra aftalerne med det danske studio. Dette resulterede blandt andet i en fyringsrunde hvor tæt på halvdelen af medarbejderne skulle fyres.

Men IO Interactive valgte ikke at give op, og nu lader det til at de har fået slikket sårene og er på vej med en efterfølger til deres seneste HITMAN-spil, som fik en rigtig god modtagelse. Spillet bliver udgivet af Warner.

I det kommende spil, skal den skaldede Agent 47 igen ud på en række nye missioner, hvor han på udspekulerede måder skal tage livet af en række højprofileret mål. Dette sender ham blandt andet til Miami og en tur i junglen.

En af de nye ting som det kommede spil har, er en ny Sniper Assassin gamemode, der er en stand-alone co-op del af spillet, hvor spillere for første gang i et hitman spil, vil kunne arbejde sammen om missionerne online. Sniper Assassin vil også kunne spilles alene - og hvis du forudbestiller spillet nu, så kan du prøve det allerede nu, da det er en del af en Early Access bonus.

HITMAN 2 udkommer til november, til Xbox One, PlayStation 4 og PC.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support