Ingen ny Assassin’s Creed i 2016

Skrevet af: Ercan Ciftci - 11. februar 2016 - kl. 19:12
Del denne artikel:
6 3

Hvis du er en af de Assassin’s Creed fans, som ser frem til et ny spil hvert år, så har Ubisoft dårlige nyheder til dig.

Ubisoft har i dag bekræftet, at der ikke vil komme et nyt Assassin’s Creed spil i år. Der var allerede spekulationer om det, da et indlæg på hjemmesiden ”4chan”, som tilsyneladende var skrevet af en fra Ubisoft, skrev om de fremtidige planer for serien.

Den administrerende direktør fra Ubisoft Yves Guillemot nævnte i en finansiel meddelelse, at lanceringen Assassin’s Creed Syndicate var gået langsommere end forventet, da det blev udgivet i et særdeles konkurrencepræget marked, som han kalder det. Det er det vi andre kender som den travle tid op mod jul, hvor der udkommer masser af store spil.

Udviklerne bag spillene har på deres blog afsløret at de vil bruge året på at lave et spil baseret på feedback, og samtidig gøre Assassin’s Creed ”nyt igen”.

Kan du ikke få nok Assassin’s Creed, så kommer der heldigvis en Assassin’s Creed film ud i år, med Michael Fassbender i hovedrollen.

Vi holder jer opdateret løbende.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.