Ingen livestreaming til Twitch fra Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 19. november 2013 - kl. 19:00
Del denne artikel:
12 0

Microsoft har i dag annonceret en række oplysninger vedrørende Twitch-servicen på Xbox One. Desværre er muligheden for livestreaming væk i første omgang.

Man kan sige at Microsoft valgte at dele nyheden om Twitch over i to dele, en god og en dårlig. Den gode nyhed er at Microsoft mener at have den bedste indbyggede Twitch.tv afspiller på Xbox One.

Twitch.tv appen som skal bruges på Xbox One, er kun tilgængelig for Xbox Live guld-medlemmer, som altså får adgang til at se de mange livestreams som er på Twitch.tvs platform.

Appen gør også brug af "Snap mode", som gør det muligt at have to forskellige ting på skærmen af gangen. Det vil sige at du kan følge med på Twitch.tv samtidig med at du spiller et Xbox One spil, ser TV eller bruger en anden app på konsollen. Du vil også kunne starte Twitch appen op bare ved at sige "xbox, go to Twitch".

Samtidig oplyser Microsoft, at det også vil være muligt at optjene achievements når man bruger Twitch-appen, der er til at starte med 10 forskellige achievements som du kan optjene på følgende måder - navnet på achievementen er markeret med fedskrift:
Watch one hour of live video on Twitch to become a Newcomer
Watch 10 hours of live video on Twitch for Competitive
Watch 100 hours of live video on Twitch for Best Viewer
Watch one hour of live video on Twitch channels that have less than 10 viewers to be the Hipster
Watch 10 hours of live video on Twitch channels that have less than 10 viewers and become the Talent Scout
Max Bandwidth is received by watching a single channel on Twitch for more than eight hours consecutively
Around The Clock is exactly that, just watch at least one minute of live video on Twitch in each hour of a full day
Prime Time, simply: watch a total of 10 hours of live video on Twitch between peak viewing hours from 7:30 to 11:30 p.m., on a weekday


Og så til den dårlige nyhed, som Microsoft havde valgt at skrive til sidst efter en lang væg af tekst på deres Xbox Wire-nyhedsservice. Den dårlige nyhed er, at muligheden for at du selv kan streame gameplay fra Xbox One direkte til Twitch.tv ikke er med på konsollen fra dag et. Microsoft siger, at de forventer at kunne levere denne service i starten af 2014.

We know the ability to instantly broadcast gameplay is something the gaming community is excited about, and we are too. We are working to ensure the initial Twitch on Xbox One broadcasting experience meets the expectations of the Twitch community, so while this feature won’t be available right away, we’ll let you know as soon as it is ready. Our goal is to deliver it during the first part of 2014.


Netop muligheden for at livestreame direkte fra konsollen, er en af de ting som konkurrenten fra Sony har fået meget ros for, men nu må Xbox One-ejere altså vente lidt endnu før det bliver muligt.

Se præsentationsvideoen om Twitch.tv på Xbox One her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support