Ingen kampagne i Black Ops 3 til Xbox 360

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 25. september 2015 - kl. 18:26
Del denne artikel:
2 2

Activision har i dag løftet lidt af sløret for Xbox 360 versionen af Call of Duty: Black Ops 3 - og det er formentlig ikke helt som du havde forventet.

Xbox 360 og Playstation 3 versionerne af Call of Duty: Black Ops 3, vil ikke indeholde en kampagnedel - det har Activision i dag meddelt. Desuden vil den nye Weapon Paint Shop feature og en række nye eSports værktøjer, heller ikke være at finde i Xbox 360 og Playstation 3 versionerne.

Activision siger:

The ambitious scope of the 1-4 player co-op Campaign design of the PS4, Xbox One and PC versions could not be faithfully recreated on old generation hardware.


Xbox 360 og Playstation 3 versionerne, som i øvrigt bliver udviklet af Beenox og Mercenary Technology, vil dog indeholde den fulde multiplayer og Shadows of Evil zombie moden. Der er dog lidt gode nyheder også, og det er, at disse to omtalte versioner, vil blive solgt til en reduceret pris på hvad der i skrivende stund svarer til knap 350 kr., plus at man vil få en download kode med til det første Black Ops.

Havde du planlagt at spille Black Ops 3 på Xbox 360 eller Playstation 3? Kan det her, får dig til enten at droppe årets Call of Duty, eller måske opgradere vognparken til en Xbox One eller Playstation 4?

Xboxlife Share!
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.