Ingen historiedel i Rainbow Six: Siege

Skrevet af: Morten Skou - 28. september 2015 - kl. 18:47
Del denne artikel:
9 3

Scott Mitchell der er Art Director hos Ubisoft, har meldt ud at der ikke vil være nogen kampagnedel i det kommende Rainbow Six spil.

Er du typen der køber spil for at hygge dig med en singleplayer historie, så må dagens nyhed siges at være en dårlig en af slagsen fra Ubisoft. Er du derimod mest til at spille online - med og imod andre, så vidner dagens nyhed om, at Ubisoft udelukkende har brugt udviklingstiden på at opbygge et godt multiplayer spil.

Det er PCGamesN, der har fået bekræftelsen fra Ubisoft, om at der ikke vil være nogen historiedel. I den forbindelse har Scott Mitchell udtalt følgende:
There is no story mode per se. You go through training, where you get to experience different operators and their devices. You can play against enemy AI in co-op through all the maps. You can customise matches, so that’s what we’re offering on the single-player side of things.

It’s a pretty good training ground, and on top or that you’re unlocking the same content as you would playing in PvP. You’re still gaining Stars, Renown Points, and new operatives.


Activision kom med en lignende udmelding i fredags, som dog kun berørte Xbox 360 og PlayStation 3 udgaverne af det kommende Call of Duty. Her er der ligeledes ikke blevet plads til en historiedel.

Hvad ville du sige til, hvis det går hen og bliver normen, at der ikke er en omfattende singleplayer historiedel i spillene fremover?
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support