Indbrud hos Coolshop.dk i nat

Skrevet af: Morten Skou - 19. november 2007 - kl. 10:24
Del denne artikel:
63 0

I nattens mulm og mørke, lykkedes det endnu uidentificerede indbrydstyve, at slippe afsted med en masse Xbox 360 konsoller.

I nattens mulm og mørke, lykkedes det endnu uidentificerede indbrydstyve, at slippe afsted med en masse Xbox 360 konsoller.

Klokken 1.40 i nat, udstyret med et koben og en masse vold, havde tyvene tiltvunget sig adgang til lageret.

Ifølge Mike Nielsen, direktør hos Entertainment Trading, som ejer Coolshop.dk, så var ejerne til stede cirka 10 minutter efter alarmen lød, allerede da var det lykkedes for tyvene at slippe afsted med 31 Xbox 360 konsoller.

De mange Xbox konsoller var helt ekstraordinært placeret i nærheden af porten på deres lager - da de skulle afhentes af en kunde her til morgen.

Normalvis er Coolshop's lager udover en alarm, også beskyttet af en speciel røgkanon-teknologi, som desværre ikke blev udløst i denne omgang, da sensorerne var blevet blokeret af opstablede varer.

Heldigvis er Xbox 360 konsollerne udstyret med et serienummer, så hvis man er dum nok til at aftage en af de stjålne Xboxe, så er der en mulighed for at man får besøg af lovens lange arm.

Skulle der være nogen som sidder inde med informationer om dette indbrud, så kan de kontakte Mike på info@coolshop.dk.

Sidste år, var den anden danske webshop, Gamebits.dk ligeledes udsat for et omfattende tyveri, der løb op i mange hundredetusinde kroner.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support