Indbrud hos Coolshop - igen igen *Opdateret*

Skrevet af: Morten Skou - 16. januar 2008 - kl. 17:25
Del denne artikel:
73 0

Igen i nat lykkedes det for en enkelt tyveknægt, at bryde døren op indtil Coolshop\'s lager. Denne gang blev han fanget på videokamera - vi har filmen.

Igen i nat lykkedes det for en enkelt tyveknægt, at bryde døren op indtil Coolshop's lager.

Det er femte gang indenfor kort tid, at det lykkedes tyve at få adgang til lageret. Den sidste tyv måtte dog sande, at diverse sikkerhedssystemer var ret effektive, og han slap derfor kun væk med meget få ting.

Igen var der tale om en kvalitetsbevidst tyveknægt, da han kun fik en Xbox 360 og et par spil.

Denne gang blev tyven dog filmet på flere overvågningskameraer, og vi har fået lov af Coolshop til at publicere den ene film - i håb om at nogen kan genkende tyven eller den pågældende bil.

Skulle det være tilfældet, så kan man som altid tage direkte kontakt til Coolshop.dk, som vil sørge for en fin dusør til det der kan føre til opklarelse af forbrydelsen.

Om det er den samme person, der står bag alle fem indbrud, er for os ukendt.

Se video-klippet fra indbruddet, ved at klikke på nedenstående link. Filmen varer cirka 13 minutter, omkring det 12 minut får han døren åbnet.

Opdateret:
Nørresundby: Datatilsynet har fredag forbudt spillebutikken Coolshop i Nørresundby at lægge billeder fra butikkens overvågningsvideo på nettet.

Coolshop har lagt billeder af en tyv, der brød ind i butikken, på sin hjemmeside. Det må man ikke, fastslår Datatilsynet og skriver:
"I medfør af persondataloven skal Datatilsynet hermed påbyde dem omgående om at ophøre med at offentliggøre billeder fra TV-overvågning af genkendelige personer, samt at videregive optagelserne."
(Kilde: 24Nordjyske).


Det er lidt sørgeligt at den danske lov er indrettet således, at en indbrudstyv kan være beskyttet på en sådan måde. Men vi efterlever naturligvis påbudet fra Datatilsynet, og beklager samtidigt at jeg ikke har været klar over at det var brud på persondataloven.

Videoen er dermed blevet fjernet fra Xboxlife.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support