ID annoncerer ID Tech 5

Skrevet af: Mads Klitgaard (Crueltylizer) - 12. juni 2007 - kl. 11:50
Del denne artikel:
15 0

ID Softwares John Carmack har nu annonceret og fremvist deres nye grafik motor, som skal være musklen bag deres nye spil.

ID Softwares John Carmack har nu annonceret og fremvist deres nye grafik motor, som skal være musklen bag deres nye spil.

På Apples WWDC messe kunne John Carmack for første gang fremvise ID Softwares nye grafikmotor , som har fået navnet ID Tech 5.

Grafikmotoren bliver brugt i deres nye, endnu ikke annonceret spil, som er på vej til PC, Mac, PS3 og Xbox 360.

Det specielle ved ID Tech 5 er at udviklerne af motoren har fjernet designernes håndjern hvad angår textures. De har gjort det muligt for designere at bruge så mange textures de kan uden nogen form for maximum hvad angår MB eller GB.

Det vil sige at designere kan lave helt unikke spil, uden at skulle genbruge textures om og om igen, men istedet lave nye textures til hver eneste lille ting.

Motoren blev vidst i Realtime på en Mac, men det blev lovet at motoren er blevet optimeret til både PS3 og Xbox 360 for at give det samme resultat.

Det er desuden muligt for andre udviklere at købe den nye motor til deres egne spil, ligesom med Unreal Engine 3 (Og tidligere Unreal motorer) så det bliver spændende og se om motoren går hen og bliver et hit.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.