Hvor er vores Halo: The Master Chief Collection anmeldelse?

Skrevet af: Morten Skou - 7. november 2014 - kl. 09:06
Del denne artikel:
8 0

I dag klokken 9.00 udløb embargoen for anmeldelser af det kommende Halo-spil fra 343 Industries, men vi er ikke helt klar endnu. Læs her hvorfor.

Selv om vi har haft det kommende Halo: The Master Chief Collection i et par uger efterhånden, så var det først i går, at patchen der åbnede op for multiplayerdelen udkom.

Desværre så virker onlinedelen fortsat ikke, da det ganske enkelt ikke muligt at forbinde til serverne og vi har derfor valgt at vente med at smide anmeldelsen op, indtil at vi har kunne teste denne del, da multiplayer selvsagt er en stor del af Halo oplevelsen.

Vi kunne selvfølgelig have valgt at publisere en halv anmeldelse, som kun indeholdt singleplayer-delen, men mener altså at det er bedre at have det hele med, før det er muligt at give en ordentlig vurdering og dermed den endelige karakter.

Indtil vi er klar med anmeldelsen, forhåbentlig i løbet af de næste par dage, så kan du læse den første del fra vores tur til London, hvor vi blandt andet prøvede lidt multiplayer i Halo.

Artikel: En tur til London for at møde Master Chief
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.