Hvor blev Afro Samurai 2 egentlig af?

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 20. november 2015 - kl. 16:19
Del denne artikel:
0 0

I september udkom Afro Samurai 2: Revenge of Kuma på Playstation 4 og det skulle efterfølgende være udkommet på Xbox One. Nu har vi fået forklaringen på, hvorfor det aldrig kom.

I september udkom Afro Samurai 2: Revenge of Kuma, efterfølgeren til det moderat underholdende Afro Samurai fra 2009, som var et visuelt flot actionspil baseret på tegnefilmen og tegneserien af samme navn. Personligt så jeg frem til spillet, men det udkom aldrig på Xbox One her i Europa.

I dag kom det så frem, at spillet er blevet trukket tilbage og alle købere får tilbudt at få deres penge tilbage. Grunden er, at Afro Samurai 2: Revenge of Kuma var fyldt med fejl og indeholdte nogle underlige designvalg, som visse steder næsten gjorde spillet udspilleligt. Spillet er udviklet af Redacted Studios og udgivet af Versus Evil og Steve Escalante, general manager hos Versus Evil har gang i den store brandslukning og har undskyldt for spillet og siger:

The game was a failure. We could not do, in good conscience, volume 2 and volume 3. So we’ve begun the process, it’s been a long process to figure it out because Sony has never really had to do this in this way, but we’re returning all the money. So across the board we’re putting out an apology saying ‘sorry about this.'


Det er altså grunden til, at Afro Samurai 2 aldrig kom på vores breddegrader – og det er da ærgerligt, men det lader ikke til, at vi er gået glip af noget alligevel.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.