Homefront: The revolution Goliath Edition annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 1. marts 2016 - kl. 18:36
Del denne artikel:
1 0

Deep Silver har i dag annonceret en særlig begrænset udgave af deres kommende Homefront: The revolution spil, som giver fans muligheden for at få en masse ekstra lækkerier med i pakken.

Udover at man selvfølgelig får selve spillet med, så indeholder Goliath Edition pakken også en radiostyret bil, som er en replika af en 'Goliath' drone. Bilen, som du i øvrigt kan se på billedet herunder, har lys der virker og affjedring på alle seks hjul. Goliath er en af de mest frygtede våben i spillet.

Man får også en eksklusiv "Steel Book", en 32 siders "Art Book" med konceptbilleder af forskellige elementer fra spillet, en 'Revolutionary Spirit'-pakke og så selvfølgelig en Homefront: The Revolution Expansion Pass, der giver adgang til de store singleplayer opdateringer som vil komme til spillet, men som endnu ikke er annoncerede.

Samtidig har Deep Silver afsløret, at alt nyt indhold til spillets co-op spiltype, Resistance Mode, vil kunne hentes helt gratis som et tegn på at de forpligter sig til løbende at holde liv i spillet med opdateringer i minimum de næste 12 måneder efter udgivelsen.

Hasit Zala, der er Game Director hos Dambuster Studios, udtaler følgende i forbindelse med annonceringerne:
We’re planning for a dedicated team to work on additional single player content for at least a year after release. We have some exciting ideas that we hope to develop further post launch, but the overall goal is to add some surprising new experiences to the world of Homefront that complement our 30 hour single player campaign. All additional single player content will be covered by the Expansion Pass.


Prisen på den store Goliath-pakke var desværre ikke en del af annonceringen og den er ikke dukket op i danske webshops endnu.

Homefront: The Revolution udkommer den 20. maj til Xbox One, PlayStation 4 og PC. Du kan forudbestille spillet via vores prisdatabase her.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support