Hold øje med disse tre til Xbox i maj

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. maj 2015 - kl. 16:10
Del denne artikel:
9 12

Efter en lidt stille april måned, er der to store og meget ventede spiludgivelser i maj måned. Se her, hvad vi specielt vil holde øje med i løbet af maj.

Xboxlife Share!

Wolfenstein: The Old Blood
Udvikler: MachineGames
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 5. maj (Digital), 15. maj (Retail)

Wolfenstein: The New Order var overraskende underholdende og nu kommer Wolfenstein: The Old Blood, som er en forløber for The New Order. Spillet skulle minde en del om The New Order, hvilket er et plus i vores bog og det samme er prisen, som vil blive 155 kr. for den digitale udgave og lige under 200 kr. for retail udgaven. Så har du igen fået lyst til at tage kampen op mod tysken, så kan du gøre det i starten af maj på Xbox One.


Xboxlife Share!

Project CARS
Udvikler: Slightly Mad Studios
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 7. maj

Endelig, endelig, endelig. Project CARS har været under udvikling i noget der minder om en evighed - og det er da også blevet udsat en del gange. Project CARS blev påbegyndt tilbage i oktober 2011 og det er blevet udviklet og finansieret via et crowd-funded/crowd-powered World of Mass Development program, som betyder, at spillet i virkeligheden er formet, skabt og finansieret af et community. Vi spillede det på GamesCom sidste år og allerede der, så det rigtigt spændende ud. Nu kan du snart selv spille det på din Xbox One.


Xboxlife Share!

The Witcher 3: Wild Hunt
Udvikler: CD Projekt Red
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 19. maj

Actionrollespillet The Witcher 3: Wild Hunt fra polske CD Projekt Red, er efter mere end et års udsættelser, endelig klar til udgivelse. Spillet kombinerer den åbne verden med den velkendte historiefortælling fra de forrige The Witcher spil. Spilverdenen skulle angiveligt være 40 gange større end i The Witcher 2 og dermed en smule større end i Skyrim. Hvad vi har set til spillet indtil nu, er bestemt positivt og det ligner en million - det her spil, kan formentlig holde dig beskæftiget igennem hele sommeren.

BOBLER: Halo 3: ODST (Maj, Xbox One)
343 Industries har meddelt, at en remastered udgave af Halo 3: ODST vil blive udgivet til Halo The Master Chief Collection, som det femte spil i den imponerende pakke. Spillet er gratis, som en slags plaster på såret for de store problemer, der har været med pakkens multiplayer del. Der er i skrivende stund ingen præcis dato for udgivelsen, andet end at det skulle blive i løbet af maj måned.

Andre udvalgte spil i maj:
Farming Simulator 15 (13. maj, Xbox One, Xbox 360)
Destiny: House of Wolves (19. maj, Xbox One/Xbox 360)
Life is Strange: Episode 3 (Maj, Xbox One/Xbox 360)
Game of Thrones: Episode 4 (Maj, Xbox One/Xbox 360)
Log ind og stem
12
Der er 12 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support