Hold øje med disse spil til Xbox i januar

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. januar 2015 - kl. 15:49
Del denne artikel:
12 13

Vi er gået ind i et nyt år og efter et travlt efterår, er det nu tid til alle de spil, som ville undgå at lande midt i juletravlheden. Her ser vi på nogle af de spil, vi skal holde øje med i januar.

Saints Row: Gat out of Hell (23. januar - Xbox One, Xbox 360)
Dette er en stand-alone udvidelse til Saints Row IV, hvor man spiller Johnny Gat og Kenzie i online co-op for to spillere, der skal arbejde sammen for at redde deres boss, som er blevet suget igennem en portal og direkte i helvede. Gat out of Hell vil koste 20 dollars, som nok kan omsættes til en dansk på pris på omkring 150 kr.

Dying Light (30. januar - Xbox One)
Dying Light kommer fra polske Techland, dem med Dead Island. Dette spil er også et zombiespil, men det foregår i en åben verden og der er tilsat en smule parkour til den måde man bevæger sig på. Vi havde chancen for at spille spillet på sidste års Gamescom messe, og det så bestemt spændende ud.

Life is Strange - Episode 1 (30. januar - Xbox One, Xbox 360)
Life is Strange er et eventyr delt op i fem og det kommer fra folkene bag det spændende men lidt oversete Remember Me. Man tager rollen som den unge kvinde Max Caulfield, som har den specielle evne, at hun kan bevæge sig igennem tiden. Spillet udspiller sig i den fiktive by Arcadia Bay i Oregon i USA, hvor Max leder efter en klassekammerat fra skolen, som er forsvundet under mystiske omstændigheder. Dette kunne gå hen og blive et af de større overraskelser i starten af 2015.

Andre, som er værd at holde øje med:
Funk of Titans (9. januar - Xbox One)
Resident Evil HD (20. januar - Xbox One, Xbox 360)

Derud over, forventer vi at både Tales from the Borderlands og Game of Thrones serierne fortsætter, men om der kommer nye afsnit i januar, ved vi endnu ikke med sikkerhed.
Log ind og stem
13
Der er 13 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.