Hold øje med disse spil til Xbox i december

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 29. november 2014 - kl. 21:03
Del denne artikel:
4 0

Vi går snart ind i årets sidste måned og 2014's største spil er nu udkommet. Det giver plads til en række mindre, men spændende, spil.

Det er december lige om lidt og årets største spil er nu udkommet og indtager salgslisterne verden over. Det giver i december måned plads til nogle mindre, men ikke mindre interessante, spil, som vi kan hygge os med i juledagene.

The Crew (2. december, Xbox One og Xbox 360)
Årets måske sidste store udgivelse kommer fra Ubisoft, der med The Crew vil give deres bud på en online open-world racer. Spillet er udviklet af Ivory Tower fra Lyon i Frankrig, som består af medarbejdere, som tidligere har arbejdet på Need for Speed, de klassiske V-Rally spil og ikke mindst Test Drive Unlimited, som på overfladen kan mindre meget om The Crew. Xbox 360 versionen er udviklet af Ubisoft i Shanghai og Asobo Studio.

Tales from the Borderlands (3. december, Xbox 360)
Tales from the Borderlands er allerede ude på Xbox One, mens Xbox 360 versionen udkommer i starten af december. Spillet er et klassisk spil fra Telltale Games, som er mestre i at fortælle en historie på en spændende og gribende måde og ligesom deres andre spil, udkommer Tales of the Borderlands over fem episoder. Tales of the Borderlands er udviklet af Telltale Games i samarbejde med Gearbox Software, som er skaberne i Borderlands spillene og dette spil udspiller sig efter Borderlands 2 og man skulle støde på forskellige nye karakterer men også velkendte figurer som skurken Handsome Jack. Et fint lille spil, til en kold eftermiddag, som koster bare 40 kr.

Game of Thrones (3. december, Xbox One og Xbox 360)
Telltale Games er hotte her i december, for samme dag som Tales from the Borderlands udkommer til Xbox 360, udgiver de første af seks afsnit af Game of Thrones til Xbox One og Xbox 360. Spil-serien udvikles i samarbejde med HBO, som står bag den succesfulde tv-serie, så en del af skuespillerne fra tv-serien vil levere stemmer til deres respektive figurer. Jeg er stor fan af Game of Thrones og glæder mig meget til at se Telltales fortolkning af den prisvindende tv-serie. Første afsnit, Iron from Ice, vil formentlig komme til at koste mellem 40-50 kr.

Xboxlife Share!

Lara Croft and the Temple of Osiris (9. december, Xbox One)
Dette er efterfølgeren til Lara Croft and the Guardian of Light, som var et Lara Croft spin-off, som blev forbavsende populært - så populært, at Crystal Dynamics og Square Enix nu mere end fire år senere udgiver efterfølgeren Lara Croft and the Temple of Osiris til Xbox One. Spillet vil igen være et isometrisk action-puzzle-spil, som kan spilles for op til fire spillere i co-op. Vi glæder os til endnu en tur med Lara Croft - som man siger.

Kalimba (17. december, Xbox One)
Kalimba, som tidligere hed Project Totem, kommer fra danske Press Play og hvis vi skal være ærlige, ved vi ikke ret meget om spillet. Det er et puzzle-platformspil, hvor man styrer en totempæl, som kan dele sig op i fire dele, i et forsøg på at stoppe en ond shaman og befri øen Kalimba. Spillet vil indeholde både en enspillerdel, men også en lokal flerspilldel, hvor to spillere styrer hver deres del af totempælen med samme joypad - en person med højre styrepind, og den anden person med venstre. De to brødre bag spillet, Asger og Bo Strandby, siger at spillet kræver ekstreme samarbejdsevner, og Asger kalder det endda for en "venskabs-tester". Det lyder som et spændende spil, vi bør holde godt øje med kort før jul.

Halo 5: Guardians - multiplayer beta (29. december, Xbox One)
Årets sidste store udgivelse for Xbox One fans af multiplayer betaen af Halo 5: Guardians, som vil køre fra 29. december og til 18. januar næste år. Man får adgang til betaen, hvis man har købt Halo: The Master Chief Collection til Xbox One og ting man åbner op for i betaen, vil overføres til det færdige spil. Morten har været i London, for at spille betaen og du kan læse hans indtryk af den her.

Xboxlife Share!

Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut (december, Xbox One)
Der er endnu ingen dato på Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut, men alt tyder på, at det vil udkomme i løbet af december. Giana Sisters: Twisted Dreams udkom på Xbox 360 i marts sidste år og var en nyfortolkning af klassikeren The Great Giana Sisters. Efterfølgende kom der to udvidelser til spillet, som nu er blevet pakket sammen til en Collector's Edition, der altså vil indeholde hovedspillet, inklusiv Rise of the Owlverlord og Hallowlween Level udvidelserne. Denne Director's Cut vil køre i 1080p og vil udkomme som digital download og selv om det måske ikke har meget med det originale Giana Sisters at gøre, er det et rigtigt fint platformspil, som vi vil holde øje med i december.

Limbo (december, Xbox One)
Et andet spil, som endnu ikke har fået en præcis udgivelsesdato er det anmelderroste Limbo fra danske Playdead. I løbet af november, skulle nogle af de spillere, som var blandt de første til at købe Xbox One, have modtaget en downloadkode til spillet, men vi har ikke rigtigt hørt om nogen, som i virkeligheden har modtaget det. Det er en lidt mystisk pr-kampagne som Microsoft har kørt på den her, men Limbo til Xbox One findes og meget tyder på, at det kunne udkomme i løbet af december via Xbox Games Store for os alle.

Så selv om årets største spil er udkommet, er der bestemt nogle spændende spil i horisonten til både Xbox One og Xbox 360.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.