Hold øje med disse seks til Xbox i september

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. august 2015 - kl. 15:31
Del denne artikel:
7 9

September byder på en række af årets helt store spil og vi har valgt seks ud, som vi synes du skal holde specielt øje med.

August stod i remakens tegn med Rare Replay, Gears of War Ultimate Edition og Zombi. I september står for det meste i action og sportens tegn, med udgivelser i en række af de største spilserier, men der er også andet på tapetet. Hold øje med disse seks nedenfor.

Xboxlife Share!

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Udvikler: Kojima Productions / Konami
Platforme: Xbox 360, Xbox One
Udgivelsesdato: 1. september
Link: Bestil spillet her

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain er det sidste spil i Metal Gear Solid serien - i hvert fald med den legendariske Hideo Kojima ved roret, da han og Konami er røget i totterne på hinanden over et eller andet, som ingen vist er helt klar over hvad er. The Phantom Pain har været under udvikling i lang tid og er det første spil i serien, som foregår i en helt åben verden. Det bliver spændende at se, om Hideo Kojimas svanesang bliver skøn eller falsk.

Xboxlife Share!

Mad Max
Udvikler: Avalanche Studios
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 1. september
Link: Bestil spillet her

Er du ikke så meget til den slags snige-action, som Metal Gear Solid serien står får, kan du samme dag snuppe Mad Max fra Just Cause skaberne, svenske Avalanche Studios. Jeg er endnu ikke helt overbevist om, hvordan Mad Max vil fungere og om det bliver værd at spille, for spil baseret på film, har det jo ikke med at være de bedste. Så derfor holder vi ekstra godt øje med Mad Max, for det kunne jo være, at der lå en lille perle gemt her.

Xboxlife Share!

Destiny: The Taken King
Udvikler: Bungie
Platforme: Xbox 360, Xbox One
Udgivelsesdato: 15. september
Link: Bestil spillet her

Destiny: The Taken King markerer afslutningen på det første år for Destiny. Bungies spil har per 1. april 2015 mere end 20 millioner registrerede spillere, hvor de aktive spillere spiller i snit 3 timer om dagen. Destiny er en 10 års plan som Bungie har med Activision og The Taken King er i princippet Destiny 2 og ikke blot en opdatering som The Dark Below og House of Wolves. Vi kender i hvert fald en del Destiny spillere, som har et stort kryds stående ud for den 15. september i deres kalender.

Xboxlife Share!

PES 2016
Udvikler: PES Productions / Konami
Platforme: Xbox 360, Xbox One
Udgivelsesdato: 15. september
Link: Bestil spillet her

Fodboldsæsonen er ved at komme godt op i gear og det kan man også se på de to store fodboldspil. PES er først på markedet i år og efter sidste års glimrende PES 2015, kan FIFA og Electronic Arts godt begynde at se sig tilbage. Som det eneste fodboldspil, er det muligt i PES 2016 at spille både UEFA Champions League, UEFA Europa League og UEFA Super Cup. PES 2016 markerer i øvrigt 20 året for Pro Evolution Soccer (PES) serien.

Xboxlife Share!

Forza Motorsport 6
Udvikler: Turn 10 Studios
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 18. september
Link: Bestil spillet her

Forza Motorsport 6 vil indeholder over 450 biler, fordelt over 67 fabrikanter, som er mere end dobbelt så mange som i Forza Motorsport 5. Forza 6 vil indeholder biler og løb fra nogle af verdens største racerløb, som for eksempel Formula E, British Touring Car Championship, FIA World Endurance Championship, V8 Supercars og FIA World Touring Car Championship. Microsoft og Turn 10 Studios lover, at Forza Motorsport 6 vil blive det mest realistiske og intense spil i serien - for eksempel vil det for første gang i serien være muligt at køre i regnvejr, som ikke blot ændre udseendet af spillet, men de forskellige overflader på en racerbane, vil ændre sig alt efter om de er våde eller tørre eller om det er grov asfalt eller glat asfalt. Det fremragende Autovista er naturligvis også med i Forza Motorsport 6.

Xboxlife Share!

FIFA 16
Udvikler: EA Canada
Platforme: Xbox 360, Xbox One
Udgivelsesdato: 24. september
Link: Bestil spillet her

Man kan ikke sige PES uden også at sige FIFA. To af årets største sportsspil udkommer med en uges mellemrum og som altid, byder også FIFA på en række nye features og spilopgraderinger. Den store nyhed i år er, at det nu er muligt at spille med 12 kvindelandshold og nej, man kan ikke spille drengene mod pigerne. Igen i år, er det kun muligt at spille Ultimate Team Legends på Xbox, hvor nogle af de nye legender i spillet vil være blandt andre Ryan Giggs, Vitor Baia, Gennaro Gattuso og George Best.


Andre udvalgte i september:
Broken Sword 5: The Serpent’s Curse (4. september, Xbox One)
Quest of Dungeons (4. september, Xbox One)
Super Toy Cars (4. september, Xbox One)
Gunscape (9. september, Xbox One)
Clusterpuck 99 (9. september, Xbox One)
Lovers in a Dangerous Spacetime (9. september, Xbox One)
Castles (15. september, Xbox One)
NHL 16 (17. september, Xbox One)
Blood Bowl 2 (22. september, Xbox One)
LEGO Dimensions (27. september, Xbox 360, Xbox One)
NBA 2K16 (29. september, Xbox One)
Tony Hawk's Pro Skater 5 (29. september, Xbox One)

Husk at du altid kan se vores dagligt opdaterede Xbox One udgivelsesliste her.

Linksne i denne nyhed kan indeholde links til Xboxlifes partnere, hvilket betyder at hvis du klikker på dem og efterfølgende køber spillet, så støtter du samtidig Xboxlife.dk med en procentdel af salget.
Log ind og stem
9
Der er 9 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.