Hold øje med disse seks til Xbox i oktober

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. september 2015 - kl. 19:46
Del denne artikel:
3 7

Så er vi nået til en af de travleste måneder på året og det kan ses i mængden af spiludgivelser. Vi har valgt seks ud, som du bør holde specielt øje med.

Så ligger september bag os, med en række store og fremragende udgivelser som Metal Geal Solid V: The Phantom Pain, Forza Motorsport 6, Destiny: The Taken King og FIFA 16. Oktober har dog ikke noget at skamme sig over, hvor i hvert fald to af årets allerstørste spil udkommer. Vi har udvalgt seks stykker, som vi som minimum synes du skal holde øje med.

Xboxlife Share!

Rock Band 4
Udvikler: Harmonix
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 6. oktober
Se priser her

Efter en pause på 5 år, er Rock Band tilbage og naturligvis for første gang på de nye konsoller. Det er igen Harmonix, som står bag spillet, der vil indeholder mere end 60 licenseret sange fra starten, med endnu flere tilgængelige senere som download senere. Mad Catz har produceret nye instrumenter, som vil blive lanceret sammen med spillet, men har du nogle af dine gamle Rock Band instrumenter liggende, kan du faktisk bruge dem til Rock Band 4, blot ved at købe en lille adapter, som Harmonix lover vil blive billig. Det bliver spændende at se, hvordan Harmonix løfter en lidt ældre spilserie ind i år 2016.

Xboxlife Share!

Minecraft: Story Mode - Episode 1
Udvikler: Telltale Games
Platforme: Xbox 360, Xbox One
Udgivelsesdato: 13. oktober
Se priser her

Jeg er ikke den store fan af Minecraft, men jeg er meget spændt på at se, hvordan Telltale Games slipper af sted med, at putte en historie ned i Minecraft universet. Men hvis nogen skal kunne gøre det, må Telltale Games en af dem. Som altid når der kommer spil fra Telltale Games, udkommer det i flere episoder, i dette tilfælde i fem episoder og det første udkommer altså den 13. oktober. Jeg sidder klar, for at se hvad det her er for noget.

Xboxlife Share!

Life is Strange - Episode 5: Polarized
Udvikler: Dontnod Entertainment
Platforme: Xbox 360, Xbox One
Udgivelsesdato: 20. oktober

Life is Strange behøver vel efterhånden ingen introduktion. Den fremragende serie fra franske Dontnod Entertainment er nået til sidste afsnit i denne omgang og efter de to sidste fremragende afsnit, kan jeg ikke vente med at se, hvordan historien ender. Dontnod har bevist, at Telltale Games bestemt ikke er de eneste, som kan fortælle en gribende historie med stor overbevisning.

Xboxlife Share!

Guitar Hero Live
Udvikler: FreeStyleGames
Platforme: Xbox 360, Xbox One
Udgivelsesdato: 23. oktober
Se priser her

Activision synes ikke, at Harmonix skal have hele opmærksomheden, når det kommer til musikspil dette efterår, så de har sjovt nok valgt, at vække Guitar Hero serien tilbage til livet igen, efter 5 år væk fra rampelyset. Guitar Hero Live udvikles af FreeStyleGames, som tidligere har stået bag for eksempel DJ Hero spillene. Gameplayet skulle være noget anderledes end i de tidligere Guitar Hero spil, blandt andet har guitaren nu fået seks knapper i stedet for de tidligere fem - og derfor kan du heller ikke bruge dine gamle Guitar Hero guitarer til Guitar Hero Live.

Xboxlife Share!

Assassin's Creed Syndicate
Udvikler: Ubisoft Quebec
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 23. oktober
Se priser her

Ligesom det sikreste sted at være, lige efter et terrorangreb, er på selve gerningsstedet, fordi alles øjne er rettet mod stedet og fordi sikkerheden er høj, så må Assassin's Creed Syndicate blive årets mest fejlfrie og gennemtestede spil, da alles øjne er rettet mod det, efter sidste års katastrofale lancering af Assassin's Creed Unity. Assassin's Creed: Syndicate udvikles af Ubisoft Quebec, som tidligere har arbejdet på Assassin's Creed: Unity, Assassin's Creed: Rogue og Watch Dogs. Dette er det første Assassin's Creed spil, som de er lead studio på, mens otte andre Ubisoft studioer har bidraget til udviklingen. Vi ser frem til, at Ubisoft forhåbentlig giver os troen på Assassin's Creed serien tilbage med Syndicate, som udspiller sig i London.

Xboxlife Share!

Halo 5: Guardians
Udvikler: 343 Industries
Platforme: Xbox One
Udgivelsesdato: 27. oktober
Se priser her

Årets største spil til Xbox, udkommer i slutningen af oktober. Vi taler naturligvis om Halo 5: Guardians, som er en direkte efterfølger til Halo 4 og som igen er udviklet af 343 Industries - et studio, som Microsoft stablede på benene tilbage i 2009, der fik opgaven at tage ansvaret for Halo franchisen, efter Bungie og Microsoft havde afbrudt deres samarbejde to år tidligere. Halo 5 vil indeholde både en kampagne, co-op muligheder og en fuld-fed multiplayer-del, præcis som man kan forvente det af et Halo spil. Hvis vi kender Microsoft ret, vil der følge en kæmpe marketingkampagne i kølvandet på Halo 5: Guardians og vi er spændt på at se, om 343 Industries kan følger op på de gode takter, de viste os i Halo 4 - eller om Halo serien begynder at vise træthedstegn.

Andre udvalgte i oktober
Pylochromatic (2. oktober, Xbox One)
Laserlife (2. oktober, Xbox One)
Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition (6. oktober, Xbox One)
Elite: Dangerous (6. oktober, Xbox One)
Transformers Devastation (9. oktober, Xbox 360, Xbox One)
Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1 (9. oktober, Xbox One)
Wasteland 2: Director's Cut (16. oktober, Xbox One)
Back to the Future: The Game (13. oktober, Xbox One)
Goosebumps (14. oktober, Xbox One)
Adventure Time: Finn & Jake Adventures (20. oktober, Xbox 360, Xbox One)
Just Dance 2016 (22. oktober, Xbox 360, Xbox One)
Divinity: Original Sin - Enhanced Edition (27. oktober, Xbox One)
WWE 2K16 (30. oktober, Xbox 360, Xbox One)
Mordheim: City of the Damned (30. oktober, Xbox One)
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.