Hold øje med disse fire til Xbox i februar

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 31. januar 2015 - kl. 09:12
Del denne artikel:
6 4

Efter et hektisk efterår og et stille januar, er der nu begyndt at komme lidt gang i spiludgivelserne igen. Vi har samlet de fire spil, som vi ser frem til i februar.

Vi er kommet ud på den anden side af juletravlheden og nu begynder de spil at komme, som udgiverne af strategiske årsager ikke ønskede at skulle lande midt i juletravlheden, med fare for at forsvinde i strømmen af andre spil.

Vi har samlet de fire spil, som vi ser frem til i den kommende måned - er du enig? Eller er der andre, som du ser endnu mere frem til?

Game of Thrones: The Lost Lords (4. februar, Xbox One og Xbox 360)
Det andet afsnit af Telltales spil baseret på den fremragende amerikanske tv-serie af samme navn, udkommer som et af de første spil i februar. Første afsnit var en fin start på serien og nu ser vi frem til, hvordan de fantastiske historiefortællere hos Telltale kan fortsætte historien.

Evolve (10. februar, Xbox One)
Det måske største spil i februar er Evolve fra Turtle Rock Studios og 2K Games. I dette spil er der stor fokus på co-op og multiplayer. Fire spillere spiller sammen i co-op og udgør et hold, som skal samarbejde om at nedkæmpe et monster. Det lidt specielle er, at dette monster er spillet af en femte spiller, som så skal forsøge at nedkæmpe de fire andre spillere, med alle de overlegne kræfter et monster nu har. Hvis du vil læse mere om Evolve, kan du gøre det i vores preview af spillet her.

The Escapists (13. februar, Xbox One)
The Escapists udkommer udelukkende som digital download og lyder ganske enkelt som god underholdning. Som indsat i et fængsel, skal man forsøge at undslippe sit fangeskab - om man gør det ved at grave sig ud eller starte et fangeoprør, er op til en selv, så længe man ikke tiltrækker sig fangevogternes opmærksomhed mens man planlægger ens flugt. Lyder som god og anderledes underholdning.

Resident Evil: Revelations 2 - Episode 1 (25. februar, Xbox One og Xbox 360)
Det sidste spil, som har fanget vores opmærksomhed, er det 120. spil i Resident Evil serien. Okay, det er overdrevet, men Capcom er i slutningen af februar klar med endnu et spil i Resident Evil serien, og det er fortsættelsen til Revelations fra 2013. Denne gang udgiver den japanske udgiver spillet i fire afsnit og det første afsnit udkommer altså i slutningen af februar og de efterfølgende tre afsnit udkommer de efterfølgende tre uger. Vi er spændt på, hvordan denne episode-model vil virke på et spil som dette.

Andre udvalgte spil i februar:
Blue Estate (18. februar, Xbox One)
Dead or Alive: Last Round (20. februar, Xbox One og Xbox 360)
Dynasty Warriors 8: Empires (27. februar, Xbox One)
Pneuma: Breath of Life (27. februar, Xbox One)
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.