Hold øje med disse fem til Xbox One i september.

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 29. august 2016 - kl. 10:39
Del denne artikel:
9 3

Efteråret starter for alvor nu, og som vi alle ved er det også årstiden for store spiludgivelser. Er du klar til flere AAA-eventyr?

Så er efteråret for alvor over os, og september lægger hårdt ud. Bid mærke i disse titler:

Earthlock: Festival of Magic – 1. september
Måneden starter med dette interessante, turbaserede rollespil, som endda udkommer som en del af Games with Gold, og dermed kan hentes uden yderligere betaling i september, hvis man er Gold-medlem.

Jotun: Valhalla Edition – 9. september
Jotun er et action-eventyr, hvor man tager rollen som Thora, som er død på en uværdig måde. Derfor skal hun bevise sit værd overfor de nordiske guder, inden hun kan komme til hvile i Valhalla. Spillet er håndtegnet, hvilket giver det et helt særligt, unikt look.

The Witness – 13. september
The Witness er Jonathan Blows nyeste projekt, som kommer mange år efter klassikeren Braid. Et eklektisk åben-verden udforskelses-pussle-eventyr… Eller noget i den dur. Jonathan Blow kalder det selv ”ukonventionelt” og har dette at sige om hvad man laver, når man spiller det: ”Gåderne er ikke bare arbitrære og meningsløse; de udstråler idéer. Mens man spiller spillet absorberer man et ikke-verbalt sprog, så man ved, hvad man skal gøre, selv om man måske ikke kan forklare det”. Der er ingen tvivl om, at The Witness er en smule specielt. Spillet udkom tidligere på PlayStation 4 og PC, til rosende anmeldelser.

ReCore – 15. september
ReCore blev annonceret på E3 i 2015, og er nu endeligt klar til os alle. Som Joule, en af de sidste personer i verden, skal man samarbejde med sine robotter og overleve. Spillet er et tredjepersonsskydespil, og en hyldest til 90’erne og de tidlige 00’er, og drager meget på gameplay-mønstre fra Zelda-serien, Metroid Prime og lignende. På diverse spil-messer har ReCore fået yderst rosende ord med på vejen, som det nu skal leve op til.


Bioshock Collection – 16. september
En genudgivelse af sidste konsolgenerations ubestridt mest anmelder-roste spilserie, med en grafisk makeover? Dét er svært at sige nej til. Bioshock Collection indeholder både Bioshock 1, Bioshock 2 og Bioshock: Infinite, så der er rig mulighed for genbesøg med både Rapture og Columbia – medmindre man selvfølgelig, ligesom undertegnede, aldrig har spillet Bioshock-serien: så kan man kun glæde sig til en jomfru-oplevelse af de helt store.Andre titler, der udkommer i september:
The Final Station – 2. september
Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas – 7. september
Awesomenauts Assemble! – 7. september
DOGOS – 7. september
Just Sing – 8. september
King Oddball – 9. september
Dead Rising – 13. september
Dead Rising 2 – 13. september
Dead Rising 2: Off the Record – 13. september
Pac-Man Championship Edition 2 – 13. september
NHL 17 – 13. september
Pro Evolution Soccer 2017 – 15. september
Mount & Blade: Warband – 16. september
Dear Esther Landmark Edition – 20. september
NBA 2k17 – 20. september
Virginia – 22. september
Shantae: Half-Genie Hero – 27. september
Forza Horizon 3 – 27. september
FIFA 17 – 29. september
XCOM 2 – 30. septemberLog ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support