Hold øje med disse fem til Xbox One i oktober

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 4. oktober 2016 - kl. 19:04
Del denne artikel:
2 1

Vi er midt i spilsæsonens allermest aktive periode – og Jakob har fundet fem gode spil i oktober for folk med enhver smag. Tjek hvilke højprofilerede stortitler og små indie-juveler du ikke bør gå glip af denne måned.

Oktober er – traditionen tro – en yderst aktiv spilmåned, om end udviklerne i den grad har tonet ned på antallet af stortitler i år. Ikke desto mindre er det yderst nemt at finde fem titler, som I bør se på, når I overvejer jeres spilindkøb i oktober:

Warhammer: End Times – Vermintide – udkommer 4. oktober

Er du til Left 4 Dead, så er du kommet til det helt rette sted. Warhammer: End Times – Vermintide er et co-op skydespil, som foregår under ’ragnarok’ i det klassiske Warhammer-univers, hvor man som fx en heksedoktor, soldat for imperiet eller en dværg med armbrøst skal samarbejde med de andre spillere om at bekæmpe horder af de rottelignende Skavens og klare sig gennem banerne, hvormed man kan udvikle sin figur og få fat på nye våben. Spildesignet minder meget om Left 4 Dead, med mere spiller-progression og fremragende banedesign – nå ja, og så går man ikke helt galt i byen, når legendariske danske Jesper Kyd står for lydsiden.

HoPiKo – udkommer 5. oktober

HoPiKo er et højhastigheds-platformspil, som er designet til speedruns for folk med vanvittige reflekser. Ved hjælp af hurtige bevægelser med højre styrepind skal man skyde sin karakter fra platform til platform – og så har man kun få sekunder til at træffe et valg, sigte og skyde figuren videre, inden den selvdetonerer. I bedste indie-stil er der hentet inspiration i elektronisk musik, 16-bit-grafik og vanvittige farver. Det er bestemt ikke noget for alle, men hvis man søger et refleksdrevent, hurtigt spil med massevis af baner, så er HoPiKo værd at tjekke ud.

Mafia III - udkommer 7. oktober.

Efter 6 års ventetid er Mafia-serien igen tilbage. Som spiller tager man kontrollen over Lincoln Clay, tidligere soldadt under Vietnamkrigen, som ønsker at hævne sig over den italienske mafia, som har myrdet hans venner. Den bedste måde at gøre det på er selvfølgelig at opbygge sit eget kriminelle imperium – og så en hel masse vold. Spillet foregår i den fiktive by New Bordeux i 1968, og henter sin inspiration fra det sydlige USA. Der er lagt op til klassisk tresser-gangster-vold i bedste The Godfather stil, med masser af skydevåben og biler, som udvikleren har gjort sit bedste for at gøre virkelighedstro, med autentiske lyde.
Bemærk dog at udgiveren har været meget imod at uddele anmeldereksemplarer til samtlige medier, hvilket er et klassisk tegn på, at man bør være varsom med sine penge – vi krydser fingre for, at spillet er et hit alligevel!

Gears of War 4 – udkommer 11. oktober, men er spilbart fra 7. oktober, hvis man har Ultimate-udgaven

Microsofts helt store flagskib når det kommer til Xbox-spil er tilbage. Gears of War 4 foregår cirka fem-og-tyve år efter afslutningen på den tidligere saga. Locust-truslen er væk, men det samfund, der er tilbage, kan bedst betegnes som post-apokalyptisk. Spillet vender tilbage til seriens mørke rødder, og som J.D. Fenix skal man bekæmpe nye trusler. Det er tredjepersonsskydespil med blod, vold og splat for alle pengene. Anmelderne har allerede adskillige rosende ord klar om spillet, som ser ud til igen-igen-igen at levere en fremragende kampagne og en solid flerspillerdel. Vi kan knapt vente!

Titanfall 2 – udkommer 28. oktober

Så er Vince Zampella og resten af spilindustriens tunge drenge fra Respawn Entertainment tilbage med endnu et Titanfall. Efter en test tidligere på året – som ikke var helt succesfuld – har spillet været igennem en fornyelsesfase op mod udgivelsen, for at kunne levere samme slags online-flerspiller-del, som seriens første indslag var kendt for: Mano-a-mano kampe med tonstunge kamprobotter, piloter med stærke skydevåben og overnaturlige parkour-evner, og meget, meget andet, i en fantastisk cocktail-blanding. Der er kommet meget nyt til nu, såsom en Titan med et sværd – hvilket virker rimelig sejt – og en enspillers-kampagne-del – hvilket egentlig virker små-ligegyldigt. Om Titanfall 2 også vil levere en fantastisk flerspiller-del, som det er svært at slippe igen, vil tiden vise.
Man skal dog sælge sin sjæl for at få adgang til spillets fulde potentiale, da en af spillets muligheder tilsyneladende kun kan bruges, hvis man får koder fra Doritos-poser og Pepsi-dåser. Så kan man ligesom selv vurdere, om det er det værd.

Også værd at holde øje med:
Yesterday Origins – 13. oktober
Batman: Arkham Asylum & Arkham City – 18. oktober
Battlefield 1 – 21. oktober
Farming Simulator 17 – 25. oktober
Darksiders Warmastered Edition – 25. oktober
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition – 28. oktober
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support