Hold øje med disse fem til Xbox i juni

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 29. maj 2016 - kl. 15:50
Del denne artikel:
6 4

Selv om sommeren er ved at være over os, udkommer der en god portion spil i juni måned, men de helt store udgivelser kan tælles på to fingre. Vi har alligevel valgt fem spil ud, som vi synes du skal holde ekstra godt øje med i juni.

Maj måned bød på en portion shootere med Doom, Homefront: The Revolution og Overwatch – nogle mere vellykkede end andre. Sommeren er ved at være over os og det kan ses på mængden af store udgivelser i juni, som er til at overse. På den anden side kommer der masse af spil i løbet af måneden, så vi har samlet fem nedenfor, som vi synes du skal holde øje med.


Xboxlife Share!
Dangerous Golf
Udvikler: Three Fields Entertainment
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 3. juni

Hvad får man, når man parrer et kedeligt golfspil med Crash Mode fra Burnout? Man får et golfspil, hvor man, ifølge udviklerne, ikke behøver at iføre sig latterlige bukser, sjove sko og en hat – og hvor det går ud på, at smadre så meget som muligt. Spillet kommer fra Three Field Entertainment, som består af nogle af stifterne bag Criterion Games, som jo som bekendt stod bag Burnout spillene, så de ved lidt om, hvordan et underholdende ”smadre-spil” skal skrues sammen. Spillet indeholder fire spilmuligheder og fire lokationer, for eksempel et køkken i USA, et slot i England og et palads i Frankrig, som skal smadres med golfbolde. Lyder det fjollet? Ja, det gør det, men det lyder også som det mest underholdende golfspil i lang tid.


Xboxlife Share!
Mirror’s Edge: Catalyst
Udvikler: DICE
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 9. juni
Køb spillet: Se priser her

Lige siden jeg gennemførte Mirror’s Edge for anden gang, har jeg ventet på en efterfølger. For mig gik gameplay, den rene grafiske stil og lydsporet op i en højere enhed og det gav mig en helt speciel spiloplevelse. Det er nu lidt over syv år siden og nu kommer Mirror’s Edge: Catalyst til Xbox One og det er igen udviklet af svenske DICE, som nok er bedst kendt for Battlefield spillene. Spillet vil køre på Frostbite 3 spilmotoren og skal vi tro på de udgivne trailere og screenshots, får vi endnu engang et meget flot designet spil. Fans har ventet længe på at Faith skulle vende tilbage og 9. juni er ventetiden slut, når Mirror’s Edge: Catalyst udkommer til Xbox One.


Xboxlife Share!
Mighty No. 9
Udvikler: Comcepts
Udkommer til: Xbox One, Xbox 360
Udgivelsesdato: 24. juni
Køb spillet: Se priser her

Efter utallige udsættelser, skulle Mighty No. 9 nu endelig være klar til udgivelse. Spillet kommer fra Kenji Inafune, som nok er bedst kendt for hans tid hos Capcom og Mighty No. 9 kan bedst betegnes som en hyldest til Mega Man, en serie Inafune selv har stået bag i hans tid hos netop Capcom. Spillet nåede sit mål på Kickstarter tilbage i september 2013, blot to dage efter kampagnen startede og har siden været under udvikling hos Comcept og Inti Creates. Desværre har projektet været ramt af forsinkelser, blandt andet i efteråret 2015 og en ny udsættelse i januar i år. Men nu skulle spillet endelig være klar på både Xbox One og Xbox 360.


Xboxlife Share!
Prison Architect
Udvikler: Introversion Software
Udkommer til: Xbox One, Xbox 360
Udgivelsesdato: 28. juni
Køb spillet: Se priser her

Går du med en lille fængselsinspektør i maven – så er dine bønner blevet hørt. I Prison Archetect skal man bygge og drive et fængsel og man får ansvaret for alt fra at bygge nye celler og faciliteter til at hyre medarbejdere som fangevogtere, styre økonomien og holde fangerne i godt humør, så det ikke ender med et fangeoprør. Spillet er udviklet af engelske Introversion Software og det udkommer til Xbox One og Xbox 360 mod slutningen af juni.


Xboxlife Share!
Lego Star Wars: The Force Awakens
Udvikler: Traveller’s Tales
Udkommer til: Xbox One, Xbox 360
Udgivelsesdato: 28. juni
Køb spillet: Se priser her

Ja ja, jeg ved det godt, det er bare endnu et Lego spil. Nej, det er det ikke helt, det er et nyt Lego Star Wars spil, faktisk det femte i rækken. Som navnet nok afslører for de fleste, så er dette spil baseret på den nyeste Star Wars film The Force Awakens og det vil byde på det velkendte og elskede Lego gameplay, men også introducere et nyt byggesystem som hedder MultiBuilds, hvor man skulle kunne vælge hvad man vil bygge og på den måde åbne op for forskellige veje igennem spillet. Man vil kunne spille som både Rey, Finn, Han Solo, Kylo Ren og druiderne C-3PO og den nye BB-8. Lego Star Wars: The Force Awakens udkommer til en lang række platforme, blandt andet Xbox One og Xbox 360 mod slutningen af juni.


Xboxlife Share!
I juni får du fire gratis spil med Games with Gold. Til Xbox One får du i hele juni Goat Simulator og fra 16. juni og til 15. juli kan du gratis hente The Crew fra Ubisoft. På Xbox 360 er kan du fra 1. juni og til og med 15. juni hente Super Meat Boy og fra 16. juni og til og med 30. juni kan du gratis hente XCOM: Enemy Unknown. Bemærk, at disse Xbox 360 spil også virker på din Xbox One.


Hold også øje med disse i juni:
Fragments of Him (1. juni, Xbox One)
TurnOn (1. juni, Xbox One)
Kick & Fennick (2. juni, Xbox One)
Anima: Gate of Memories (3. juni, Xbox One)
One Piece Burning Blood (3. juni, Xbox One)
Elite Dangerous: Horizons (3. juni, Xbox One)
Daydreamer: Awakened Edition (3. juni, Xbox One)
Hard Reset Redux (3. juni, Xbox One)
Among the Sleep (3. juni. Xbox One)
In Between (8. juni, Xbox One)
Soul Axiom (8. juni, Xbox One)
Fenix Furia (8. juni, Xbox One)
Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter (10. juni, Xbox One)
Grim Legends: The Forsaken Bride (10. juni, Xbox One)
Valentino Rossi: The Game (17. juni, Xbox One)
Deadlight: Director’s Cut (21. juni, Xbox One)
Pac-Man 256 (21. juni, Xbox One)
Heart & Slash (24. juni, Xbox One)
Rocket League: Collector’s Edition (24. juni, Xbox One)
7 Ways to Die (28. juni, Xbox One)
The Technomancer (28. juni, Xbox One)
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support