Hold øje med disse fem til Xbox i februar

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 31. januar 2016 - kl. 11:25
Del denne artikel:
7 3

Efter en lidt stille januar, kommer der gang i udgivelserne i løbet af februar – specielt mod slutningen af måneden, kommer der nogle spændende spil. Vi har valgt fem ud, som vi synes du skal holde specielt godt øje med i løbet af februar.

Efter et travlt efterår med mange gode spiludgivelser, var januar en smule stille, men det var bestemt ikke uden kvalitet. Specielt This War of Mine: The Little Ones stod ud, som en af månedens helt store oplevelser. Vi har set frem mod februar og her er der endnu flere spændende ting på vej og vi har valgt fem ud, som vi synes du bør holde øje med.

Bemærk: Dette er ikke en komplet udgivelsesliste for februar, men de spil, vi synes der er værd at fremhæve.

Xboxlife Share!
Cobalt
Udvikler: Oxeye Game Studio
Udkommer til: Xbox One, Xbox 360
Udgivelsesdato: 2. februar

Tilbage i oktober sidste år, blev det lille 2D action-platformspil Cobalt udsat til februar – og nu er det altså klar til udgivelse på Xbox One og Xbox 360. Spillet er udviklet af det lille Oxeye Game Studios og udgives af Minecraft skaberne fra Mojang. Cobalt har dog intet med Minecraft at gøre og beskrives bedst som et ”2D bullet-hell action-platformspil” og det vil indeholder en single-player kampagne, challenge maps, co-op survival og flere forskellige multiplayer spilmuligheder, som både kan spilles lokalt og over Xbox Live. Cobalt har været længe undervejs, men det ser umiddelbart ud til, at det har været ventetiden værd.


Xboxlife Share!
Unravel
Udvikler: Coldwood Interactive
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 9. februar

Unravel har siden annonceringen på sidste års E3-messe i USA, blot set bedre og bedre ud. Spillet er udviklet af den lille svenske udvikler Coldwood Interactive, som består af bare 14 mand. Spillet er udtænkt af deres Creative Director mens han var på sommerferie med familien i det nordlige Sverige. Spillet er et fysik-baseret platformspil, med en lille dukke lavet af garn i hovedrollen og efterhånden som han bevæger sig, hænger der en længere og længere garntråd efter ham, som man skal bruge til at løse diverse udfordringer og puzzles. Der er et eller andet magisk over Unravel og vi er i hvert fald klar til at nappe det flotte lille platformspil den 9. februar.


Xboxlife Share!
Layers of Fear
Udvikler: Bloober Team
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 16. februar

Gyserspil er der efterhånden ikke mange af. Vi kan ikke længere rigtigt blive skræmt af Resident Evil og The Evil Within var heller ikke rigtigt skræmmende. Sidst vi virkelig blev skræmte foran vores Xbox, var nok da vi spillede Outlast og nu ser det ud til, at vi igen kan skrige som små pigebørn. når Layers of Fear udkommer midt i februar. Alene navnet er skræmmende og det faktum, at det er blevet sammenlignet med det virkeligt uhyggelige P.T. på Playstation 4 gør, at det her bestemt er et spil vi vil holde øje med.


Xboxlife Share!
Far Cry Primal
Udvikler: Ubisoft Montreal
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 23. februar

Far Cry serien fortsætter med Far Cry Primal, som blev annonceret for under fire måneder siden og udkommer til Xbox One mod slutningen af februar. Serien tager et overraskende spring tilbage i tiden, nemlig tilbage til år 10.000 før vores tidsregning og man tager rollen som den erfarne jæger Takkar, som er den sidste overlevne fra hans jægerstamme. Takkars eneste chance for at overleve i en brutal verden, er at samle en ny stamme af jægere, mens han forsøger at overleve i en verden fyldt med sabeltigere, mammutter og andre stammer, som vil ham til livs. Det bliver spændende at se, hvordan Far Cry Primal kommer til at fungerer, da der i den tidsperiode som spillet udspiller sig i, jo selvsagt hverken er køretøjer eller skydevåben som vi kender det, fra de tidligere spil i serien. Vi vil i hvert fald holde godt øje med Far Cry Primal den 23. februar.


Xboxlife Share!
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
Udvikler: PopCap Games
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 23. februar

Samme dag som Far Cry Primal udkommer efterfølgeren til 2014’s Plants vs. Zombies: Garden Warfare, med endnu mere galskab, dumme zombier og farlige planter end nogensinde før. Spillet er stadig en kombination af et tower defense og en tredje-persons skydespil og gameplayet vil være ret identisk med det første spil i serien, dog med tilføjelsen af seks nye planter og zombie klasser, en zombie version af Garden Ops kaldet Graveyard Ops og en ny spilmulighed som hedder Herbal Assault. Der er stor fokus på multiplayer, så hvis du har nogle venner som er pjattet med planter – og zombier, så skulle du måske tage et kig på Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 når det udkommer den 23. februar.


Xboxlife Share!
I februar får du fire gratis spil med Games with Gold. Til Xbox One får du i hele februar Hand of Fate og i perioden fra 16. februar og til 15. marts kan du gratis hente Styx: Master of Shadows. På Xbox 360 får du fra 1. februar til og med 15. februar Sacred Citadel og fra 16. februar til og med 29. februar kan du gratis hente Gears of War 2. Bemærk, at disse Xbox 360 spil også virker på din Xbox One.


Glem heller ikke at holde lidt øje med disse:
Fortified (3. februar, Xbox One)
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (5. februar, Xbox One)
Dying Light: The Following (9. februar, Xbox One)
Arslan: The Warriors of Legend (9. februar, Xbox One)
Assassin’s Creed Chronicles: Russia (9. februar, Xbox One)
Q*bert Rebooted: The XBOX One @!#?@! Edition (12. februar, Xbox One)
Tron Run/r (16. februar, Xbox One)
Tiny Troopers Joint Ops (26. februar, Xbox One)
Rocket League (februar, Xbox One)
The Walking Dead: Michonne (februar, Xbox One, Xbox 360)
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.