Hold øje med disse fem til Xbox i april

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. marts 2015 - kl. 15:41
Del denne artikel:
7 7

Efter en forholdsvis pakket marts måned, kommer det til at stå stille i april, hvor der ikke er ret mange spændende spil på vej - der er dog en lille håndfuld, som er værd at holde øje med.

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin (2. april, Xbox One)
Dark Souls har altid være sukker for hardcore spillere - og det præcis modsatte for alle andre. Japanske From Software laver spil, som straffer spilleren hårdt og de gør det at dø til en del af deres spildesign og koncept. Nu er Dark Souls II på vej til Xbox One i en opdateret udgave, med bedre grafik, en udvidet historiedel, nyt indhold og spillets tre udgivne udvidelsespakker inkluderet. Forbered dig på at dø igen, mange gange.

Ride (2. april, Xbox One, Xbox 360)
Italienske Milestone er endelig klar med deres motorcykel-racerspil Ride. Spillet vil indeholde over 100 forskellige motorcykler fra verdens førende motorcykelproducenter og spænder over flere kategorier som superbikes, supersports, naked og historiske motorcykler. Der er 15 baner i spillet, placeret rundt omkring i verden, hvor syv af dem er rigtige racerbaner, mens en håndfuld af dem foregår ude på landevejene.

Mortal Kombat X (17. april, Xbox One)
Med Mortal Kombat X lader det til, at NetherRealm er på vej tilbage på rette spor med den gamle og meget roste kampspils-serie Mortal Kombat. Mange kampspil-fans har i hvert fald ytret sig positivt om spillet, endda inden det er udkommet, men nu er ventetiden næsten forbi for de hungrende fans. Xbox 360 ejere kommer dog til at vente lidt endnu, da denne version for ikke så længe siden, blev udsat til sommeren.

State of Decay: Year-One Survival Edition (28. april, Xbox One)
Da State of Decay udkom på Xbox 360 tilbage i sommeren 2013, blev det af mange betegnet som et af de bedste zombiespil nogensinde - og det siger vel efterhånden ikke så lidt. State of Decay: Year-One Survival Edition udkommer i slutningen af april til Xbox One og er en opgraderet udgave af Xbox 360 versionen blandt andet med nye animationer, 1080p grafik og de to udvidelser Breakdown og Lifeline.

BOBLER: Mighty No. 9 (April, Xbox One)
Mighty No.9 er et af de første crowd-funded spil fra Japan og er et action-platform spil med Keiji Inafune bag roret. Spillet er skabt i tæt samarbejde med Kickstarter støtterne og er af mange blevet kaldt en hyldest til Inafunes egne Megaman-spil, i både gameplay og karakter-design. Det har længe stået til en udgivelse i april 2015, men når det så er sagt, har der været meget stille omkring spillet i lang tid, så det er noget usikkert, om det udkommer som planlagt - men det er bestemt værd at holde et vågent øje med.

Andre udvalgte spil i april:
Pool Nation FX (1. april, Xbox One)
Stealth Inc. 2: A Game of Clones (3. april, Xbox One)
We Are Doomed (15. april, Xbox One)
Goat Simulator (April, Xbox One)

Husk at du altid kan se vores liste over Xbox udgivelser her.
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.