Hitmans udgivelsesstruktur ændres - igen

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 14. januar 2016 - kl. 23:26
Del denne artikel:
3 0

Næste spil i den danske successerie Hitman bliver nu udgivet episodisk - tag den, Telltale!

I år 2015 har episodiske titler været noget nær det nye sort - med Telltales uovertrufne succes, adskillige Game of the Year-priser til Life is Strange og meget mere. Nu har Square Enix og IO Interactive annonceret, at det kommende Hitman ligeledes bliver udgivet episodisk.

Tidligere har det været annonceret, at Hitman ville blive udgivet i en mindre pakke, med mere indhold på vej senere. I stedet bliver Hitman udgivet udelukkende i små episoder. Spillet udkommer 11. marts og vil indeholde en prolog og ét af spillets tidligere annoncerede områder: Paris, Frankrig. I april udkommer næste episode med Sapenzia, Italien, som bliver efterfulgt af Marrakesh, Marokko i maj. Square Enix lover månedlige udgivelser af nyt indhold, deriblandt alle de tidligere annoncerede områder - Thailand, USA og Japan - i løbet af 2016.

Dermed bliver Hitman til et levende produkt, der samtidig fungerer som en genstart af seriens historie. Episoderne kan enten købes enkeltvis til stykpris, eller hele spillet kan købes til en normal pris for en AAA-udgivelse, på Xbox Games Store. Spillet udkommer derudover på disk, når alt indholdet er udgivet.

Hvad synes du om ændringerne - skal du have det nye Hitman, og tror du, det bliver bedre af, at IO Interactive kan udvikle det løbende?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.