Her kan du stadig forudbestille Xbox One X: Project Scorpio

Skrevet af: Morten Skou - 23. august 2017 - kl. 20:40
Del denne artikel:
0 9

Da Microsoft åbnede op for forudbestillingerne til den kommende Xbox One X i den begrænsede Project Scorpio udgave, så meldte flere steder om udsolgt. Her er et par steder hvor du stadig kan forudbestille den.

Vi har været rundt til de forskellige sider som Xboxlife har en partner-aftale med, og det er stadig muligt at forudbestille den begrænsede udgave af den næste Xbox, Xbox One X: Project Scorpio hos et par af dem. Listen bliver opdateret hvis der dukker flere af vores samarbejdspartnere op der sælger Xbox One X.

- Amazon UK - ca. 3.632 kr.
- Coolshop.dk - 3979 kr. (med premium).

I skrivende stund, så har Microsoft Danmark ikke flere Xbox One X: Project Scorpio, men hvis de skulle få nogle igen, så kan de købes via dette link:
- Microsoft Danmark - 3999 kr.

Det specielle ved Xbox One X: Project Scorpio udgaven er, at den har noget særligt tryk på selve konsollen, og den kommer med en stander som den kan stå på. Derudover er både den medfølgende controller og konsollen udsmykket med "Project Scorpio" - som var kodenavnet Xbox One X tidligere gik under.

Forudbestiller du din konsol efter at have trykket på et af ovenstående links (og hvis du ikke har bannerblokering), så støtter du samtidig Xboxlife.dk med en procentdel af salget.

Xbox One X udkommer den 7. november i år.Log ind og stem
9
Der er 9 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Følg Xboxlife her
Xbox Support