Halo universet spreder sig - ODST sælger 2,5 millioner

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. oktober 2009 - kl. 22:56
Del denne artikel:
10 0

Halo 3: ODST sælger helt godt igennem rundt omkring. Faktisk har 2,5 millioner spillere købt spillet de første 14 dage det var på markedet.

Halo 3: ODST sælger helt godt igennem rundt omkring. Faktisk har 2,5 millioner spillere købt spillet de første 14 dage det var på markedet.

At Halo er en af verdens største spil-franchises kan der vist ikke være meget tvivl om. Halo 3: ODST fortsætter den flotte trend fra de forrige spil, ved at sælge omkring 2,5 millioner enheder på de første to uger. Det er knap 125 spil i minuttet, døgnet rundt, i 14 dage. Det bringer det totale salgstal for Halo spillene op på over 27 millioner i alt.

At Halo er en stor franchise, kan også ses på de planlagte Halo produkter, som er på vej overalt i verden. Det næste spil, Halo: Reach, er allerede er under udvikling hos Bungie og det skulle være klar til udgivelse engang i løbet af 2010.

Udover dette, er tegneserien Halo: Helljumper, som udkommer i fem afsnit, allerede godt i gang, da tredje afsnit netop er kommet på gaden i USA. Kort før jul lanceres en ny tegneserie under navet Halo: Blood Lines også i USA.

Men tegneserier og spil er ikke alt. Til næste år udkommer Halo: Legends, som er en samling af syv tegnefilm lavet af fem af japans bedste anime-tegnere. Til november kommer Halo: Evolutions, en bog med flere historier fra bl.a. Eric Nylund og Tobias Buckell.

Lige for at runde det hele af, skal vi da også have nogle nye actionfigurer. McFarlane Toys har en række nye Halo figurer klar senere på måneden, bl.a. med The Rookie fra Halo 3: ODST.

Nu mangler vi bare en blockbuster biograffilm - mon ikke den også kommer på et tidspunkt?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support