Halo 5: Guardians vil understøtte IllumiRoom

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. april 2015 - kl. 10:25
Del denne artikel:
8 4

Microsofts talsmand, Major Nelson, har på sin Twitter profil meddelt, at Halo 5: Guardians er det første spil, som vil understøtte Microsofts IllumiRoom teknologi, som vil blive frigivet samtidig med spillet til oktober.

Halo 5: Guardians er som bekendt et af Microsofts absolut største spil til Xbox One og der er smidt mange penge efter udviklingen, men pengene er ifølge udmeldingen altså ikke kun gået til udviklingen af spillet, men også på færdiggørelsen af Microsofts IllumiRoom teknologi, som de løftede sløret for, for et par år siden.

IllumiRoom teknologien fungerer på den måde, at en lille projektor projekterer lys ud i rummet omkring dig, så spilleoplevelsen kommer til at gå ud over de rammer som et fjernsyn nu engang har. Man kan eksempelvis forestille sig, at man kan se fjenderne komme ind fra siden af din stue, allerede før du har mulighed for at gøre noget ved dem når de kommer ind på selve TV'et. Det er uden tvivl noget, der kan være med til at hæve stemningen fra de forskellige spil en hel del.

Xboxlife Share!

Halo 5: Guardians vil udkomme i en Illumi Edition, hvor den lille projektor følger med - prisen på denne udgave af Halo 5 kendes ikke endnu, men Major Nelson har meddelt, at den vil være tilgængelig i butikkerne samme dag som den almindelige udgave af Halo 5: Guardians.

Microsoft droppede sidste år mere eller mindre Kinect teknologien, da de begyndte at producere Xbox bundles uden den ekstra hardware. Men de forsøger altså stadig at finde på nye måder at revolutionere måden som vi spiller spil på, en ting der i første omgang altså betyder at IllumiRoom teknologien endelig er klar. Vi er spændte på at se, hvordan det vil fungere og ikke mindst, hvad andre udviklere kan bruge den til.

I videoen nedenfor, kan du se hvordan IllumiRoom teknologien fungerer, og via dette link, kan du læse vores tidligere nyhed om IllumiRoom.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.