Halo 5 beta starter i år

Skrevet af: Nicolai Hansen - 17. juni 2014 - kl. 16:49
Del denne artikel:
3 0

343 Industries og Microsoft indbyder alle spillere, der køber Halo Masterchief Collection, muligheden for at skyde nytåret ind på Xbox One i Halo 5 betaen.

Som de fleste Xbox One ejere vist efterhånden er klar over, så annoncerede Microsoft under dette års E3 messe spilopsamlingen Halo Masterchief Collection, som, udover en masse klassiske Halo godter, også giver adgang til Halo 5 betaen.

I et interview med Eurogamer har chefen for 343 Industries Bonnie Ross afsløret, at halo 5 betaen begynder den 27. december i år, og løber til den 15. januar 2015.

Halo 5 bliver baseret på en helt ny spilmotor, som er bygget udelukkende til Xbox One, og blandt andet derfor, afvikles betaen næsten et år før udgivelsen af selve spillet. 343 ønsker simpelthen at indsamle så mange data som muligt, inden de lægger sidste hånd på værket. Eller som development director Frank O'Connor siger ...
Vi forsøger at indsamle alle de data vi kan få fingre i. Ikke kun netværks og performance data. det hanlder om hvordan folk spiller, hvordan de tilpasser sig, og hvordan de håndterer de nye våben. Vi får en massiv mængde data at kigge på


Se Halo 5 multiplayer beta traileren fra E3 her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.