Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4, og Halo: CE Anniversary på vej til Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 7. juli 2017 - kl. 15:26
Del denne artikel:
8 5

Kan man lide Halo-spillene, så ser det ud til at sommeren godt kunne gå hen og blive rigtig god - de populære spil er nemlig på vej til Xbox One.

Microsoft har netop annonceret, at de fire Halo-spil er på vej til Xbox One via bagudkompatibilitets-muligheden som efterhånden understøtter rigtigt mange forskellige Xbox 360 spil, over 300 faktisk.

Alle Halo-spillene vil inkludere både historie- og multiplayer-delene, og der er endvidere support for at spille over LAN på Xbox One, og endda også LAN-spil imellem Xbox One og Xbox 360 konsollen.

Som det altid gælder med Xbox 360 spil der kan spilles på Xbox One, så er det muligt at sætte sin gamle Xbox 360-disk i Xbox One konsollen og så spille spillet den vej - men der er selvfølgelig også mulighed for at købe en digital udgave her og nu, hvis man enten ikke har det originale spil eller gider at høre på at DVD'en kører rundt i drevet.

Men det er ikke alt, for når spillene udkommer så vil alle mappacks som er udgivet til spillene, kunne hentes helt gratis.

Der er endnu ikke annonceret nogen dato, men det skulle eftersigende være i løbet af sommeren, hvilket må siges at være indenfor ganske kort tid.

Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support