Halo 3 fylder to skiver - Opdateret (fylder ikke to skiver)

Skrevet af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 8. juni 2007 - kl. 18:19
Del denne artikel:
45 0

Om meget kort tid ankommer Halo 3 langt om længe, men skal man op af sofaen og skifte DVD for at slutte kampen mod The Covenant?

Om meget kort tid ankommer Halo 3 langt om længe, men skal man op af sofaen og skifte DVD for at slutte kampen mod The Covenant?


-OPDATERING-

Bungie har opklaret mysteriet med den ekstra skive, og har givet den forklaring at "Game Disc 2" blot var et internt navn for en interaktiv DVD, som vil følge med i Collectors og Legendary pakkerne af Halo 3.

Halo 3 vil altså kun fylde en enkelt DVD alligevel.


-Orginal nyhed-

Den 26. september går det løs, det endelige kapitel i Halo sagaen lander i Danmark, og i dag blev det endelige boxart offentliggjort til de forskellige Halo 3 udgaver, og det interessante vil man finde i billedet af skiverne på Limited Edition udgaven.

Her kan man se at Halo 3 vil fylde hele to DVD’er. Om dette betyder at Halo 3’s singleplayerdel vil fylde hele to skiver eller om singleplayer og multiplayer vil være på hver sin skive er endnu uvist. Men der vil under alle omstændigheder være mindst to DVD’er med ens Halo 3, uanset hvilken udgave man køber.

Halo 3 er under udvikling af Bungie Studios, og udkommer eksklusivt til Xbox 360 den 26. september.

Og hvis du vil se det færdige boxart og selv se de to skiver, kan du tjekke dem ud i vores screenshots galleri, lige her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support