Guitar Hero Live udkommer 20. oktober

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 16. juni 2015 - kl. 22:15
Del denne artikel:
9 2

Gør dig klar til at stemme din nye plastikspade og gå tilbage til rødderne med det nye Guitar Hero.

I år 2015 genoplives de to største rytmespils-serier længe - både Guitar Hero og Rock Band.

Nu har Activision meldt ud, at Guitar Hero Live udkommer d. 20. oktober. Spillet har primært gjort sig bemærket på at bevæge sig væk fra de traditionelle 5 farverige knapper på guitaren, som i stedet er blevet til to rækker med henholdsvis tre sorte og tre hvide knapper.

Samtidig kalder udviklerne Guitar Hero Live for "det første spilbare netværk af musikvideoer", da en af spillets store styrker er det nye GHTV - en service, hvor man kan spille musikvideoer, og som gør det muligt for udviklerne at udgive nye sange på under 24 timer. Udviklerne planlægger dermed hurtigt at udgive nye sange, som hitter på for eksempel YouTube, i stedet for at satse på at udgive gamle 80'er-klassikere. I traileren til denne service ses en god variation af sange - både ældre hits som "The Passenger" af Iggy Pop, "American Idiot" af Green Day og nye numre som garage-pigen Courtney Barnetts fantastiske "Pedestrian".

Kan Guitar Hero og Rock Band genoplive rytmespils-genren, eller skal plastikinstrumenterne efterhånden til storskrald? Vinder Guitar Hero Live med satset på hurtig udgivelse af ny musik og fokus på guitar-spil, eller bliver spillet slået af scenen af Rock Band 4, som satser på downloadbart indhold som er håndudvalgt gennem en længere process, og en fuld rollespils-lignende bandoplevelse for flere spillere - og hvor meget betyder det, at Rock Band 4 udkommer d. 6. oktober, 2 uger før Guitar Hero Live? Lad os høre fra dig i kommentarerne.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.