Gratis adgang til EA Access i denne uge

Skrevet af: Morten Skou - 15. juni 2015 - kl. 20:47
Del denne artikel:
3 0

Chefen for Electronic Arts, Peter Moore, forærede Xbox One-ejere med guldabonnement en gave i forbindelse med Microsofts pressekonference. I denne uge er adgang til EA Access ganske gratis.

Tidligere i dag kunne vi fortælle, at Titanfall var blevet tilføjet til EA Access vault, og at det dermed kunne spilles af dem af os der betaler for adgangen til EA Access.

Nu synes Electronic Arts så, at de vil benytte E3 til at give alle gratis adgang til EA Access hele ugen. Det betyder at du vil kunne hente og spille titler som:
- NBA Live 15
- NHL 15
- Battlefield 4
- EA Sports UFC
- Need for Speed Rivals
- Peggle 2
- Plants vs. Zombies: Garden Warfare
- Madden NFL 15

Hvis du ikke i forvejen har hørt om EA Access, så er det en service som Electronic Arts stiller til rådighed eksklusivt på Xbox One, og hvor man for 32 kroner om måneden får adgang til fulde udgaver af en lang række af deres spil. Derudover får man lov til at prøve helt nye spil i en tidsbegrænset periode, allerede ca. en uge før de udkommer. Til sidst så får man ligeledes 10% rabat på alle køb man laver i et spil fra Electronic Arts.

Det eneste du skal gøre, for at drage nytte af dette tilbud, er at du skal have et Xbox Live guldmedlemsskab og så skal du hente EA Access appen på din Xbox One. Derefter er det bare at starte den op, og hente det eller de spil som du har lyst til at spille.

Du kan læse mere om EA Access her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.