Grand Slam Tennis 2 klar i 2012

Skrevet af: Nicolai Hansen - 11. august 2011 - kl. 18:10
Del denne artikel:
5 0

Via en pressemeddelelse har EA idag annonceret Grand Slam Tennis 2. Spillet er planlagt til udgivelse i 2012.

Her er en kærkommen lejlighed til at få vasket de gamle svedbånd, der ligger i nederste skuffe og lugter. Det er selvfølgelig kun aktuelt, hvis du bruger svedbånd når du spiller Xbox 360. Uanset om man bruger svedbånd eller ej, så kan alle glæde sig til EA Sports kommende titel; Grand Slam Tennis 2, der er planlagt til udgivelse i løbet af 2012.

Og kan man lide tennisspil, så er her noget at se frem til. Prominente navne som Djokovic, Federer, Nadal, Djokovic, Sharapova og Williams søstrene får selskab af tenniskoryfæerne Bjørn Borg og John McEnroe, når de smasher og lobber sig mod en af de 4 Grand Slam titler i Australian Open, French Open, U.S. Open eller Wimbledon.

Der er også blevet plads til de gode gamle dage i Grand Slam Tennis 2. Gennem ESPN Grand Slam Classics får man mulighed for at genopleve klassiske tennis dueller, eksempelvis Borg mod McEnroe, og slå sig igennem 25 af historiens med mindeværdige Grand Slam øjeblikke.

P.R.O. AI (Professional, Realistic, Organic) sikrer, at man som spiller aldrig kommer til at kede sig, da computer modstanderne konstant vil tilpasse sin taktik i forhold til både spiller og forhold.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support