Godt nytår!

Skrevet af: Morten Skou - 31. december 2007 - kl. 14:11
Del denne artikel:
70 0

2007 har været et stort år for både Xboxlife.dk og Xbox 360. Vi har kunne hilse rigtigt mange nye brugere velkomne og aktiviteten på siden har været helt i top.

På Xboxlife.dk har 2007 på mange måder været et stort år. Vi har kunne hilse en hel masse nye medlemmer velkommen og aktiviteten på siden har været helt i top. Flere af de nye ting som blev introduceret tilbage i 2006, herunder brugerblogs og Share!, blev for alvor taget i brug i 2007. I skrivende stund er der over 3500 blogindlæg, skrevet af forskellige brugere og over 17.000 kommentarer til disse blogindlæg. Også Share! er blevet flittigt brugt, vi hoster nu over 12.000 forskellige billeder – og en ny og forbedret version af Share! er på vej. Vores forum har netop rundet de 500.000 indlæg, skrevet af de nu godt og vel 5300 brugere.

Alt har naturligvis ikke været perfekt for Xboxlife i 2007. Der har blandt andet været problemer med præmieudsendelsen fra et par af vores turneringer/konkurrencer, hvilket har fået os til i fremtiden, kun at udlodde præmier, som vi rent faktisk allerede har modtaget på konkurrence/turnerings-tidspunktet. Et andet problem som vi er løbet ind i på Xboxlife, er at vi efterhånden er blevet rigtigt mange. Dette er naturligvis super positivt, men når man er mange forskellige personligheder samlet et sted, så vil der altid være lidt problemer i ny og næ. Det er desværre umuligt at gøre alle tilfredse, men vi synes nu selv at vi gør det vi kan, for at tingene skal glide så let som muligt.

2007 var også året hvor Microsoft med Xbox 360 Elite og Xbox 360 Pro, hoppede med på HDMI-bølgen, til trods for talmæssige udmeldinger fra Microsoft, om at HDMI slet ikke var nødvendigt for at opnå den bedste HD-kvalitet. Flere Europæiske lande, fik ekstra indhold for deres Xbox Live penge, denne gang i form af en video markedsplads – desværre blev lille Danmark forbigået i første omgang.

Der kom lidt mere konkurrence på konsolplatformene i og med at PlayStation 3 udkom i Europa. I starten virkede det som om at der var en del Xbox-brugere der skiftede over til PlayStation 3. Men en del valgte heldigvis også at skifte tilbage til Xbox 360 igen efter et stykke tid.

Det vigtigste for Xbox 360 konsollen var dog, at sidste del af 2007 var en helt enorm afslutning på året. Med titler som Halo 3, Mass Effect, Project Gotham Racing 4, Bioshock, Call of Duty 4, Assassins Creed, Guitar Hero 3 og The Orange Box – var der næsten for mange udgivelser til, at der rigtigt var tid til at nyde dem fuldt ud.

Spilmæssigt ser 2008 også ud til at starte godt. Med titler som Alone in the Dark, Fable 2, Burnout Paradise, Rock Band, Too Human og ikke mindst det længe ventede Grand Theft Auto IV, som Rockstar gerne skulle have klar I første kvartal. Der går ligeledes rygter om, at Microsoft skulle være på vej med en slags motion-sensor til Xbox 360 controlleren – intet er dog officielt endnu, men en sådan tilføjelse vil naturligvis kunne bringe flere nysgerrige gamere over på Xbox 360 platformen.

For Xboxlife.dk ser 2008 også ud til at blive et meget spændende år. Der er flere nye tiltag på vej, og vi er tæt på at have løst problemerne med vores Gamerpoint-highscore, så vi igen kan se hvem der har høstet flest gamerpoints. Derudover så er der ved at blive lagt sidste hånd på vores achievementsektion, så den fremover er helt up-to-date, automatisk endda. Som tidligere nævnt, så vil der også komme en ny udgave af Share!, som blandt andet understøtter upload af videoer og endnu større billeder. Har man en brugerblog, så vil muligheden for at have tilhørende gallerier ligeledes komme i løbet af 2008 – der køres allerede test på det nu.

Vi vil i den første uge i januar have afstemninger om de bedste spil i 2007 og så indfører vi en ny tradition med brugerafstemninger, hvor man kan stemme på hvem der har været den bedste bruger inden for forskellige kategorier.

Tilbage er der nu kun at sige tak for et godt år, til alle vores brugere og samarbejdspartnere. Pas godt på hinanden og jer selv derude.

Så fra hele Xboxlife redaktionen:

Godt nytår!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support