Giana Sisters: Twisted Dreams udgivelsesdato annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 26. september 2012 - kl. 21:33
Del denne artikel:
3 0

Dog kun for PC-versionen, som er lige om hjørnet. Men der er faktisk lidt nyt omkring en Xbox version også – se den nyeste trailer og læs mere her.

Giana Sisters: Twisted Dreams startede som Project Giana på crowd- funding tjenesten Kickstarter, hvor Black Forest Games forsøgte at rejse 150.000 dollars til deres remake af den populære klassiker The Great Giana Sisters.

Nu har folkene bag, så annonceret en udgivelsesdato for PC-versionen, som udkommer allerede den 23. oktober. Tidligere har Black Forest Games holdt kortene meget tæt ind til kroppen omkring evt. konsol-versioner, men afslører nu på deres Facebook side, i et svar til en bruger, at en Xbox Live Arcade version er planlagt til udgivelse i første kvartal 2013; ”Releases on XBLA and PSN are planned for the first quarter of 2013. We can't be more specific at the moment”.

Det er da bestemt positivt, da det på et tidspunkt virkede som om, at konsol-versionerne hang i en tynd tråd – men der er altså stadig liv i dem. Vi holder øje med Giana Sisters: Twisted Dreams og vender tilbage når der er mere nyt.

Se Giana Sisters: Twisted Dreams release teaser traileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support