Ghost Recon: Wildlands betaen sætter rekord

Skrevet af: Morten Skou - 1. marts 2017 - kl. 19:32
Del denne artikel:
1 2

Ubisoft har i dag meldt ud, at deres netop overståede beta-tests af Ghost Recon: Wildlands har sat en ny rekord for hvor mange deltagere der har deltaget i en beta-test af et Ubisoft spil.

Over 6,8 millioner spillere blev det til, når man tæller det samlede antal spillere fordelt på henholdsvis den lukkede og den åbne beta på alle platformene som spillet udkommer til, det er ny rekord for Ubisoft.

At et spil som Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands er populært at spille sammen med et par venner i online co-op er der heller ikke nogen tvivl om, det har mere end 60% af spillerne nemlig valgt at gøre. Graver man lidt mere ned i statistikkerne, så er der blevet spillet i over 2 milliarder minutter, hvilket svarer til over 3900 år.

I betaen fik man mulighed for at prøver kræfter med i to ud af i alt 21 områder i spillet, som i øvrigt er det ifølge Ubisoft selv, største action-adventure open world spil som de nogensinde har lavet. Ubisoft siger ligeledes at beta-testsne har været med til at opsamle værdifulde data som udviklerne kan bruge her inden lanceringen.

Hvis du nåede at deltage i en af betaerne, så er der også en lille gave på vej - hvis du vel at mærke når at spille det fulde spil på samme Ubisoft-konto inden den 31. marts - man får nemlig adgang til en "Unidad Comspiracy award", som inkluderer tre eksklusive missioner i en af regionerne.

Ghost Recon: Wildlands udkommer den 7. marts. Se den fine infografik som Ubisoft har lavet herunder.

Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support