Gamescom: Dag 01 i billeder og tekst

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. august 2014 - kl. 22:23
Del denne artikel:
0 0

Så er første dag på Gamescom overstået og vi har haft travlt. Indtil vores interviews og previews kommer online, kan de se dagen i billeder her.

Vi har haft en travl dag på Gamescom i Køln i dag. Vi startede dagen nede i Activisions Business Center til en snak med de to stiftere af Sledgehammer Games, Michael Condrey og Glen Schfield om Call of Duty: Advanced Warfare - og det kom der et ganske interessant interview ud af.

Vi fik prøvet kræfter med Fable Legends, som er overraskende underholdende og som vi vil bringe et hands-on preview af meget snart. Senere på dagen satte vi os ned med The Division og executive producer på spillet, Fredrik Rundqvist fra Massive og fik set det første Xbox One gameplay - samt fik os en snak om, hvordan nat og dag påvirker spillet mere end man umiddelbart lige skulle tro. Det interview kommer også snart online.

Sidst på dagen fik vi en gennemgang af de nye Xbox system updates, som blev annonceret den anden dag. Der var ikke noget nyt her, men vi fik demonstreret de nye features og der er virkelig noget lækkert på vej - alt sammen vil blive rullet ud inden udgangen af 2014.

I morgen står den på et møde med folkene bag Assassin's Creed: Unity, vi skal præsentationer bag lukkede døre og se nærmere på Forza Horizon 2, Ori and the Blind Forrest, Sunset Overdrive, The Evil Within og ikke mindst Project Cars. Alt sammen noget vi bringer preview og/eller interviews af her på siden i de kommende dage.

I løbet af dagen fik vi da også et par minutter til at rende rundt og se på de mange stande, som er klar til at tage imod, når dørene bliver åbnet for offentligheden i morgen.

Xboxlife Share!
En del af Microsofts Xbox stand.


Xboxlife Share!
Kø foran indgangene til Fable Legends og Sunset Overdrive på Microsofts Xbox stand.


Xboxlife Share!
Chefen havde selvfølgelig også sit helt eget område på Xbox standen.


Xboxlife Share!
Ubisofts Assassin's Creed: Unity stand.


Xboxlife Share!
Assassin's Creed: Rogue fik ikke mindre plads end Unity.


Xboxlife Share!
2K Games havde nogle af de største enkelstående spilstande - her Borderlands: The Pre-Sequel og Evolve.


Xboxlife Share!
Ubisofts Far Cry 4 stand.


Xboxlife Share!
Ubisoft er klar til at tage mod offentligheden, med ikke mindre end 24 spillestationer til The Crew.


Xboxlife Share!
Ægte Assassin's Creed outfit - ser ikke helt billigt ud.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.