Games with Gold for februar annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 24. januar 2017 - kl. 18:15
Del denne artikel:
4 5

Microsoft har i dag løftet sløret for hvilke spil det vil være muligt at hente for Xbox-ejere med Xbox Live guldmedlemsskab via Games with Gold programmet.

Februar måned byder igen på fire spil, to til Xbox One og to til Xbox 360 - de sidstnævnte kan selvfølgelig også spilles på Xbox One, da de virker med bagudkompatibilitets muligheden som Xbox One har. Alt i alt er det muligt at høste 3200 gamerpoints, hvis man spiller alle spillene.

Til Xbox One, er det Lovers in a Dangerous Spacetime som er spillet der kan hentes hele måneden. Det andet spil er Project Cars, som kan hentes fra den 16. februar og frem til den 15. marts.

Til Xbox 360, vil man fra den 1. til den 15. februar kunne hente Monkey Island 2: SE. Og fra den 16. februar og frem til den 28. februar, kan Star Wars: The Force Unleashed hentes.

Kravet for at kunne hente spillene som er en del af Games with Gold muligheden er, at man har et gyldigt Xbox Live guld abonnement, samt at man når at hente spillene i den førnævnte periode.

Har du endnu ikke fået hentet de gratis spil, fra Games with Gold for januar måned, så kan du stadig nå det - læs mere om spillene fra januar her.

Se traileren for Games with Gold februar herunder.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support