Games with Gold for august måned afsløret

Skrevet af: Morten Skou - 30. juli 2019 - kl. 18:57
Del denne artikel:
6 7

Selv om det er sommer og sol i øjeblikket, så kan alle forhåbentlig finde lidt tid til hygge foran Xboxen. Microsoft har netop afsløret næste måneds spil i deres Games with Gold-program.

Ny måned betyder igen fire nye spil i Games with Gold: to spil til Xbox One og to spil til Xbox 360. Som det altid har gjort sig gældende, så kan de Xbox 360 spil der udkommer via Games with Gold også spilles på Xbox One via bagudkompatibilitetsmuligheden som konsollen har.

Til Xbox One er det et gensyn med Gears of War 4, som du vil kunne hente hele august måned. Er du mere til racing, så var Forza Motorsport 6 måske en oplagt chance, det vil du kunne hente fra den 16. august og frem til den 15. september.

Nyder du stadig de efterhånden noget ældre Xbox 360 spil, så vil du fra den 1. august og frem til den 15. august kunne hente Torchlight, og fra den 16. august og måneden ud er det Castlevania: Lords of Shadow.

For at kunne hente de spil som udgives hver måned som Games with Gold, er det nødvendigt at man har et Xbox Live guld-abonnement.

Se den officielle trailer for spillene herunder.
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support