Gamerpoint highscore tilbage på Xboxlife.dk

Skrevet af: Morten Skou - 9. juni 2019 - kl. 13:31
Del denne artikel:
1 7

En af de meget populære features på Xboxlife.dk, som desværre måtte lade livet da Xbox One udkom, er nu endelig tilbage. Se hvordan du placerer dig på den danske gamerpoint highscoreliste.

Det sidste stykke tid har vi kørt en lidt diskret beta-test af vores nye Gamerpoint highscoreliste, og den har kørt rigtig godt uden problemer, og vi er nu klar til for alvor at skrue op for de daglige opdateringer.

Som I måske allerede har bemærket, så er gamercardsne i forummet nu opdateret, det viser de sidste 5 Xbox One titler som I har fået e achievement i. Det opdateres udelukkende når der kommer en ny achievement i et spil, så det er altså ikke nok bare at starte spillet på Xboxen for at få det til at dukke op i gamercardet.I det nye Gamerpoint highscore system kan man se to værdier for gamerscore: det totale antal og så det antal som man har opnået alene på Xbox One.I bunden af jeres brugerprofiler kan man se statistikker for de sidste 10 spil som i har fået en achievement i, der er planer om at lave langt mere - inklusive achievement oversigter (en ting som vi faktisk aldrig har haft herinde).

Se eksempel på data i brugerprofilen her:
Cloudy's profil.Eksempel på topscore-liste for de enkelte spil
Call of Duty: Black Ops 4

I kan tilgå gamerpoint highscore listerne ved at gå ind på stats.xboxlife.dk - eller ved at klikke på linket øverst i menuen der hedder "Gamerpoints".

Systemet opdaterer et par gange i døgnet lige i øjeblikket, får du ofte achievements, så vil du profil ligeledes blive opdateret oftere - alle bliver dog opdateret 4 gange i døgnet som minumum.

For at komme med i vores system, så kræver det selvfølgelig at man har en bruger herinde og at man har tilføjet sit gamertag. Hvis ens privacy indstillinger på Xbox profilen er sat op således at disse oplysninger ikke er offentlige, så bliver de heller ikke vist herinde.

Jeg håber at I vil tage godt imod gensynet med highscorelisten og der er flere planer for hvordan vi kan lave yderligere sjove features med de nye data.
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support