Fuld cross-platform spil nu muligt i Rocket League

Skrevet af: Morten Skou - 14. januar 2019 - kl. 20:12
Del denne artikel:
3 8

Udvikleren bag det populære spil Rocket League, har her til aften netop annonceret at der nu er mulighed for at spille med hinanden på kryds og tværs af alle platformene.

Selv om det har været muligt at spille cross-platform imellem eksempelvis Xbox One og PC eller PlayStation 4 og PC i Rocket League i et godt stykke tid, så er det først her til aften at Sony officielt har åbnet op for muligheden på PlayStation. Det betyder nu, at det er muligt at spille med og imod spillere på henholdsvis Xbox, PlayStation 4, Nintendo Switch og PC via Steam.

Til at starte med, er det dog kun muligt at spille med og imod random spillere i de officielle public gamemodes, men udvikleren bag spillet, Psyonix, lover, at der i den første opdatering til spillet som kommer i år, vil blive åbnet op for også at være i party på kryds af de forskellige platforme.Psyonix slutter deres annoncering af med følgende:
Today's announcement is an important one for us here at Psyonix, because we know how much our community has wanted FULL cross-platform support for quite some time. It's because of YOU, our fans, and our generous partners on all systems and services that have made this possible in the first place. On behalf of the entire team, THANK YOU for your passion and persistence as we continue to do our best to make Rocket League the best experience we can.
Log ind og stem
8
Der er 8 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support