Første DLC-pakke til Defiance annonceret

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 10. maj 2013 - kl. 13:43
Del denne artikel:
8 0

Gratis godter og ny spilbar race.

I dag har Trion Worlds, firmaet bag det konsol-MMO'et Defiance, annonceret spillets første DLC-pakke, kaldet Enter the Castithian.

Som navnet angiver er pakken fokuseret på Castithian-racen, som det nu bliver muligt at spille som. Dermed får spillerne for første gang også adgang til de specielle Charge Blades, som er kendt fra TV-serien af samme navn, samt det nye Raptor-køretøj med plads til 4 personer.

Det hele er centreret omkring en ny historie-del, med hovedfokus på den nye spil-mode Battle Arena, som denne DLC låser op for. Som en ekstra bonus er der også en startpakke af Charge-våben og andre bonusser til de spillere, som gennemfører den nye historie - og det hele er selvfølgelig rundet af med nye Pursuits og Achievements.

Selv hvis man ikke er interesseret i at købe den nye DLC-pakke, så er der også godt nyt. Charge Weapons er nemlig tilgængelige for alle spillere, omend de er noget sjældne.
Derudover er der en ny bane til alle spillere, samt en ny type Arkfall, hvor man bliver angrebet af en Dark Matter Monolith, muligheder for at duellere en-mod-en og en ny spilmode, Siege, hvor et hold angriber en base, mens det andet forsvarer den. Derudover indeholder pakken naturligvis en stor patch, som skal rette småfejl i spillet.

Hvis du endnu ikke har spillet Defiance, så kan du læse vores anmeldelse af spillet lige her, og se, om det skulle være noget for dig.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.