Første Brothers in Arms 3 detaljer

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 4. marts 2006 - kl. 18:13
Del denne artikel:
14 0

Brothers in Arms er gået over og blevet en af UbiSofts stærkeste brands og begge titler havde således succes på PC og Xbox. Nu er den længe ventede efterfølger på vej til næste-generations konsoller.

Brothers in Arms er gået over og blevet en af UbiSofts stærkeste brands og begge titler havde således succes på PC og Xbox. Nu er den længe ventede efterfølger på vej til næste-generations konsoller.

I det seneste nummer af Official Xbox Magazine afsløre redaktionen på den sidste side to billeder fra Brothers in Arms 3 og der vil være mange flere informationer i Maj nummer af OXM.

Hovedpersonen er atter engang Baker og det ser ud til at et ’R’ symbol er at finde på hjelmene. Det vides endnu ikke hvad dette ’R’ står for, men det er klart noget vi finder ud af under handlingen. Vi ved også at Baker og co. befinder sig i Eindhoven, Holland.

BIA3 gør brug af Unreal Engine 3.0 og det kan bestemt ses. Smukke effekter er inkluderet, hvor motion-blur vil blive brugt når omgivelserne sprænges i luften. Subsurface er en anden teknik der vil blive anvendt på karakterernes skind, hvilket endnu kun er set i pre-rendered film så som Shrek2. Faktisk skulle spillets karakterer se ligeså godt ud som Doctor Ocktopus i ’Doc Ock’ Playstation3 demoen, altså de flotteste karakterer nogensinde set i et videospil.

En UbiSoft ansat sagde følgende:
“BIA 3 er det flotteste videospil nogensinde, punktum. Ja, Gears of War, Killzone og Metal Gear Solid 4 ser flotte ud, men BIA 3 ser bare bedre ud. Der er en realisme her som du virkelig behøver at se for at forstå det, og karaktererne virker så uhyggeligt virkelige.”

Andre effekter der vil tages i brug er Normal-Mapping, Offset-Mapping, alle former for Soft-Shadows og røg-effekter. Der er ingen tvivl om at Brothers in Arms 3 vil blive intens, meget intens! Det er blandt andet takket være de fantastisk flotte eksplosioner. Tænk på eksplosionerne i Killzone PS3 traileren, og du ved hvordan det ser ud i UbiSofts kommende WWII spil.

For at få en fornemmelse for, hvor detaljeret effekterne bliver i BIA3 kan vi komme med et eksempel der er blevet vist i en video demonstration. Baker har gemt sig bag en kasse, men den holder desværre ikke i evig tid. Træ splintres overalt med fede particle effekter, og solstråler skinder igennem skudhullerne. Og det var blot et eksempel på, hvor flot Brothers in Arms 3 bliver in-game!

OXM vil have en cover-story i Maj nummeret og indtil videre ser spillet lovende ud grafisk. Brothers in Arms 3 har endnu ingen udgivelsesdato, men udkommer til Xbox360 og Playstation3. Medal of Honor Airborne og Call of Duty 3 har fået sig endnu en konkurrent.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support