Første billeder af Postal 3

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 1. maj 2007 - kl. 22:06
Del denne artikel:
22 0

Skandale spilserien Postal er på vej ind i den næste generation og folk der har meget imod vold i spil, vil nok få en masse brændstof ud af de første billeder af seriens tredje spil.

Skandale spilserien Postal er på vej ind i den næste generation og folk der har meget imod vold i spil, vil nok få en masse brændstof ud af de første billeder af seriens tredje spil.

Running With Scissors har med deres Postal serie, vendt op og ned på debatten omkring hvor langt spil kan gå med vold og bizarre handlinger. I etteren skulle vi smadre bygninger med molotovcocktails og gå amok så meget vi kunne i gaderne, alt set i et strategisk perspektiv.

Toeren blev lavet som et first person shooter og udover at man havde de sædvanlige rifler og våben med, så kunne man også tisse på folk, smide rådne ko hoveder efter folk, dræbe en masse muslimer der ligner Osama Bin Larden, sparke Gary Colemans røv, bruge en kat som lyddæmper, blive stærkere ved at ryge pot og en masse andet som selvfølgeligt er meget ulovligt.

Uanset hvad så blev denne cocktail af vold, bræk og meget sort humor, til en god sællert. Faktisk har spillet solgt så godt at seriens tredje udspil er på vej. Postal 3 er spillet som endnu engang skal sætte standarden for hvor forkerte spil egentligt må være.

Med den stærke Source Engine fra Valve, vil vi endnu engang kunne træde ind i en verden af kaos, som vil indeholde alt lige fra playboy piger til filmstjerner, som gæster. Postal 3 er sat til at udkomme i slutningen af 2008 på Xbox 360, Playstation 3 og PC. Dog kan man allerede nu se de første billeder af spillet:

Første Postal 3 billeder.

Kan man lide Postal spillene, så skal man også huske at Postal filmen også vil være at finde i Biograferne her til sommer. Den vil blive instrueret af den altid uforglemmelige Uwe Boll.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support