Friske screenshots fra Crackdown

Skrevet af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 27. november 2006 - kl. 21:48
Del denne artikel:
25 0

Så er det tid til at klæde sig ud som super soldat, og kaste med biler, i Real Time Worlds forsøg på at lave en anderledes GTA klon, til Xbox 360.

Så er det tid til at klæde sig ud som super soldat, og kaste med biler, i Real Time Worlds forsøg på at lave en anderledes GTA klon, til Xbox 360.

Forestil dig, at være i stand til at hoppe over højhuse i et hop, at kunne kaste biler tværs over gaden uden problemer, og være i stand til at løbe hurtigere end noget som helst andet. I Crackdown til Xbox 360 bliver alt dette og meget mere muligt.

I Crackdown spiller du som en super soldat, som er blevet sat til opgave, at udrydde tre fjendtlige bander, i en kæmpe storby, og dette gøres med alt hvad du kan komme i nærheden af. Takket være dine superkræfter, er du i stand til at gøre skade på dine fjender, på helt nye og kreative måder, for du er ikke længere bundet til at gøre brug af simple skydevåben, nu kan du blot samle en bil op, og kaste den direkte i ansigtet på dem.

Men hvis du vil have hjælp kan du hive en ven ind til at hjælpe dig i spillets co-op mode, og så kan i klare fjenderne sammen.

Crackdown er under udvikling af Real Time Worlds, og vil være at finde eksklusivt på Xbox 360 i første kvartal af 2007.

Men indtil vi kan skrive 2007 på kalenderen, kan du tjekke de nyeste screenshots fra Crackdown, lige her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support